Creative Assembly maakt vandaag bekend dat het feodale rijk Bretonnia vanaf dag één speelbaar is in zowel de custom als multiplayer battles van Total War: WARHAMMER.

Hoewel Bretonnia niet beschikbaar is als speelbaar rijk in de Grand Campaign, kunnen fans in losse gevechten wel tegen andere spelers strijden met Bretonnia’s formidabele leger van sterke ridders en boeren die als kanonnenvlees dienen.

Het Bretonniaanse leger kenmerkt zich door krachtige gepantserde eenheden, inclusief de iconische barden op oorlogspaarden en vliegende Pegasus Knights. Qua tactiek draait het vaak om het opsplitsen van de tegenstander en niet te stoppen stormaanvallen. Ook niet verkeerd zijn de verwoestende Trebuchet-artillerie en de talloze boogschutters die de lucht vullen met dichte pijlenregens. Hoewel het Bretonniaanse leger het moet doen zonder de enorme monsters die andere rassen vaak inzetten, beschikken ze wel over krachtige magiegebruikers in de vorm van Enchantresses; deze gebruiken niet alleen aanvallende spreuken, maar ook krachtige buffs die de ridders versterken tot bovenmenselijke niveaus.

In de Rally Point-editie van deze week zie je de nieuwe troepen in actie. Wanneer een Bretonniaanse stad wordt belegerd door de Vampire Counts in een multiplayer grudge match tussen Community Manager Darren en YouTuber Lionheart, begint een verhitte strijd.

Total War: WARHAMMER is verkrijgbaar vanaf 24 mei. Voor meer informatie bezoek je www.totalwar.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: