Vanaf vandaag is de nieuwe modus Stunt Racesbeschikbaar in The Crew® Wild Run. Spelers worden uitgedaagd om de gaafste stunts en tricks met hun voertuigen uit te voeren op speciaal ontworpen tracks. Test jouw behendigheid en haal de hoogste score!

Race off-road, voer zoveel mogelijk stunts uit en mis geen checkpoint. Haal alles uit de kast om meer punten te scoren, van 360’s tot front- en backflips. Verspreid over het parcours zijn meerdere jumps en ramps geplaatst, om hoger en verder te kunnen gaan. Stijl en timing zijn beide doorslaggevend om Stunt Races te winnen.

Stunt Races zijn beschikbaar in ‘The Summit’, en zijn alleen te doen voor Dirt- en Raid-motoren. Naast Stunt Races introduceert de april-update ook de Save & Share-optie voor de’Freedrive’ en ’Speedtrap’ uitdagingen. Je hebt nu de mogelijkheid om tot 10 uitdagingen te maken en op te slaan. Deze kan je vervolgens delen met andere spelers via de game en social media.

 De update bevat ook nieuwe video-opties, waarbij je nog creatiever te werk kan gaan. Vanaf nu heb je namelijk de mogelijkheid om de weerseffecten en de camerapositie aan te passen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: