Home Movies TOPdesk nieuwe partner Esports Game Arena

TOPdesk nieuwe partner Esports Game Arena

by Sven

Met trost presenteert de Esports Game Arena hun nieuwe partner TOPdesk.

Het bedrijf TOPdesk dat zich specialiseert in service management software is al vanaf het begin betrokken bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn en gaat zich vanaf nu nog meer inzetten bij de game locatie. Naast het organiseren van evenementen en gaan ze ook communities steunen zoals Hearthstone en de Benelux Speedrunner Gathering.

Oprichter Esports Game Arena Thomas Runhart: “Waanzinnig om te zien dat zo’n mooi bedrijf als TOPdesk zich inzet voor dit initiatief. Niet alleen zullen de gamers het tof vinden dat ze zich inzetten voor hun ‘sport’, maar ook de medewerkers bij TOPdesk kunnen los in de Esports Game Arena.

Tom Wolting van TOPdesk kijk ook erg uit naar de samenwerking: “Bij TOPdesk werken veel jonge mensen die ook graag samen gamen. Op kantoor wordt regelmatig FIFA, Mario Kart of tafelvoetbal gespeeld en we hebben er zin in om nu ook af en toe in Alphen te komen gamen!”

Naast de samenwerking gaat de Esports Game Arena ook samen met TOPdesk de esporter Mitsuhide sponsoren in zijn avontuur naar het Hearthstone kampioenschap in Las Vegas.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: