Home Gaming Tom Clancy’s The Division Uitbreiding II: Overleven morgen verkrijgbaar voor Xbox One en Windows PC

Tom Clancy’s The Division Uitbreiding II: Overleven morgen verkrijgbaar voor Xbox One en Windows PC

by Mark van Truijen

De tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s The Division, Overleven, is morgen verkrijgbaar voor Xbox One en Windows PC. De uitbreiding is op 20 december verkrijgbaar voor PlayStation 4. Overleven is inbegrepen in de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar voor €14,99.

New York is getroffen door een zware sneeuwstorm en agenten moeten informatie verkrijgen over krachtige medicijnen. Deze zijn cruciaal voor het stoppen van de pandemie en zijn achtergebleven in de Dark Zone. Voordat de agenten hun bestemming bereiken, wordt hun helikopter neergehaald door het extreme weer. 

Om te overleven en om hun doel te bereiken, worden agenten geconfronteerd met extreme omstandigheden. Omgaan met de kou, ziekte, honger en dorst maakt de uitdaging zwaarder. Het vinden van warme kleding, het craften van supplies en het speuren naar voedsel en medicijnen, is cruciaal voor de zoektocht naar een tegengif. Met 23 andere spelers die ook strijden om te overleven, zijn overlevingsmiddelen schaars. De strijd tussen de agenten zorgt ervoor dat velen de weg naar de Dark Zone niet overleven. Naast deze vijandige omgeving, maakt ook een andere bedreiging de Dark Zone onveilig: de Jager. Een snelle, geavanceerde vijand die met trots de horloges toont van de agenten die hij heeft gedood.

 In Uitbreiding II: Overleven kunnen spelers kiezen tussen PvP of PvE. Hoewel het Rogue-principe niet geldt, vechten agenten in PvP met of tegen elkaar in elke hoek van New York, zelfs buiten de Dark Zone. PvP komt met extra risico’s, maar dit gaat gepaard met extra beloningen in de vorm van een bonus multiplier van de totale score. In PvE werken spelers samen met andere spelers. PvP is hier uitgeschakeld, zelfs in de Dark Zone. 

Gratis Update 1.5 bevat een nieuw wereldniveau voor alle activiteiten, wereldniveau 5, plus 6 nieuwe genaamde luxe uitrustingsonderdelen, 3 genaamde luxe wapens en 12 nieuwe wapentypes.

 

Voor meer informatie over Tom Clancy’s The Division, bezoek je www.thedivisiongame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x