Home GamingPC Tom Clancy’s The Division Incursion Update is nu beschikbaar!

Tom Clancy’s The Division Incursion Update is nu beschikbaar!

by Sven

De eerste content update voor Tom Clancy’s The Division is nu voor alle spelers verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en Windows PC. Als deel van het post-launch plan om spelers ook na het uitspelen van de algemene verhaallijn nog een hele tijd zoet te houden, is Incursions de eerste van twee gratis updates. Deze update bevat nieuwe wapens, uitrustingen, activiteiten en andere features die verderbouwen op de originele ervaring van The Division.

NIEUWE ACTIVITEITEN

  • Inval Valk Vermist: speciaal ontwikkeld voor squad play. Spelers nemen het samen met de Joint Task Force op tegen het Last Man Battalion en hun nieuw, dodelijk wapen.
  • Dark Zone voorraaddroppings: spelers moeten de Dark Zone nu nog nauwlettender in de gaten houden want loot komt er met deze update letterlijk uit de lucht vallen. Deze globale events bieden niet-besmette items die meteen gebruikt kunnen worden.
  • Opdrachten: alleen of samen met andere agenten ga je deze tijdelijke en lucratieve opdrachten aan voor extra beloningen.

NIEUWE FEATURES

  • Buit ruilen: als antwoord op één van de grootste wensen vanuit onze community, is het nu mogelijk om loot uit te wisselen met spelers uit eenzelfde groep, simpelweg door de voorwerpen uit je inventaris te laten vallen.
  • Wapens vergelijken: spelers kunnen nu ook de kracht van uitrustingen en wapens van andere agenten en zo hun gear score vergelijken.

NIEUWE ITEMS

  • Uitrustingsets: door uitdagingen in Manhattan te voltooien, kunnen spelers nieuwe uitrustingsets verzamelen en gebruiken, om zo krachtige bonussen vrij te spelen. Vind de set die het beste past bij jouw manier van spelen:
  • Tactician’s Authority – verbetert elektronische apparaten en ondersteunende vaardigheden.
  • Striker’s Battlegear – levert bonussen voor aanvallende vaardigheden aan.
  • Sentry’s Call – verbetert scherpschutter vaardigheden.
  • Path of the Nomad – geeft bonussen aan diegenen die er liever alleen op uit gaan.

Daarnaast maakt Operation ISAC vandaag ook haar debuut: een in-game videoserie die spelers elke donderdag om 12 uur ‘s middags een nieuwe opdracht geeft. Elke episode levert missies en informatie op die Division agents telkens een stap verder helpen met het terugwinnen van New York.

Tom Clancy’s The Division is tot op vandaag de best verkochte nieuwe franchise. In de game kruipen spelers in de huid van een speciaal getrainde agent die ingeschakeld wordt om de orde te herstellen, New York terug te veroveren en een einde te maken aan de chaos die veroorzaakt is door een verwoestende pandemie. Spelers komen alleen of met drie andere agenten oog in oog te staan met vijandelijke facties die proberen te profiteren van de crisis. The Division Agenten zijn uitgerust met realistische wapens en tactische uitrustingen en zijn volledig naar smaak aan te passen. Kies je eigen speelstijl en bepaal jouw rol binnen een team, om zo de grootste gevaren van de stad te overwinnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x