Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Starter Edition uit op Windows pc

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Starter Edition uit op Windows pc

by Mark van Truijen

Ubisoft® kondigt aan dat de Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege Starter Edition op Windows PC beschikbaar zal zijn van 2 tot 19 juni voor €15,-.

De Starter Edition is ontwikkeld om gamers de kans te geven om op een andere manier onderdeel te worden van de Rainbow Six community. Met de Starter Edition krijgen spelers toegang tot alle beschikbare content van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Dat betreft alle game modes, maps, wapens, level progression en matchmaking opties zonder enige restricties. Het enige wat verschilt is de manier waarop spelers de 20 originele operators vrijspelen.

De Rainbow Six community is sinds de release van Siege ontzettend gegroeid en we zijn ontzettend trots om het enthousiasme rondom de game te zien,” aldus Alexandre Remy, Brand Director bij Ubisoft voor Rainbow Six. “We hopen dat de Rainbow Six Siege Starter Edition nog meer spelers overhaalt om deze unieke multiplayer ervaring uit te proberen”.

Spelers die de Starter Edition aanschaffen krijgen:

·         Twee willekeurig gekozen operators van de groep meest toegankelijke operators voor nieuwkomers: Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute en Smoke.

·         600 R6 Credits om uit te geven aan twee extra, originele operators (300 R6 Credits per stuk), één nieuwe operator (600 R6 Credits per stuk) of aan extra in-game content.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, bezoek je www.rainbow6.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x