Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege knalt naar de top

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege knalt naar de top

by Mark van Truijen

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege de beste resultaten ooit heeft behaald. Met een groei van bijna 40% van actieve spelers sinds de launch van de laatste update, Skull Rain, die op 2 augustus uit kwam. In de negen maanden na de release in december heeft Rainbow Six Siege dankzij de support van de community drie grote gratis contentupdates en 15 titelupdates gekregen. De community blijft groeien na elke uitbreiding en het team van Ubisoft Montreal zorgt ervoor dat de game verbeterd blijft worden.

Dankzij constante verbeteringen (waaronder de introductie van het BattlEye anti-cheatsysteem op 2 augustus), nieuwe content, meerdere gratis weekenden en het contact met de community is Rainbow Six Siege groter dan ooit. De community is de drijfveer achter de sterke content over de game. Zij zorgden bijvoorbeeld voor meer dan 28 miljoen views op YouTube tijdens de releaseweek van Skull Rain (1 tot 7 augustus)

Op het gebied van eSports zijn fans niet alleen enthousiast over het spelen van Rainbow Six Siege maar ook over het kijken naar de beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-teams. Seizoen 2 van de Rainbow Six Pro League is net afgelopen en meer dan 400.000 fans* zagen Denial eSports, Strictly Business verslaan tijdens de Xbox One Pro League finale op 30 juli. Deze sensationele finale zorgde voor groei van supporters.

Dit is slechts het begin. Als onderdeel van Ubisofts lange termijnplan voor Rainbow Six Siege komt er in de herfst een vierde grote gratis update uit die nieuwe operators en een nieuwe map introduceert. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’s missie is om spelers de beste multiplayer shooterervaring te blijven geven en om een steeds grotere community te creëren.

image003

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x