Home Gaming Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Benelux Cup Season 2 finales vinden dit weekend plaats

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Benelux Cup Season 2 finales vinden dit weekend plaats

by Pim, Sel

Het langverwachte slotstuk voor Season 2 van de Rainbow Six Siege Benelux Cup competitie vindt dit weekend online plaats. Het evenement start al op zaterdag 8 januari om 13:30 met de halve finales, gevolgd door de grote show voor de finale op zondag 9 januari om 13:30. Uiteindelijk strijden twee finalisten om een prijzenpot van €10.000. Dit lokale Rainbow Six Siege-spektakel is te volgen via twitch.tv/Rainbow6BNL

De Benelux Cup is een unieke competitie die een andere structuur heeft dan bijvoorbeeld de Benelux League. Deze competitie is ontworpen om fanatieke spelers een kans te geven om hun competitieve vaardigheden te laten zien, zonder dat ze hiervoor ondersteund hoeven te worden door een ervaren esportsorganisatie of sponsor. Daarnaast is de minimumleeftijd van deelnemende spelers voor de Benelux Cup slechts 16 jaar, terwijl de ondergrens binnen de Benelux League op 18 jaar ligt. Deze structuur zorgt voor een lagere instapdrempel en geeft jong talent de kans om zichzelf te ontwikkelen, al spelend tegen de nationale professionals.

Sinds eind september hebben 19 teams gestreden voor een plekje in de finale van dit aankomende weekend. De volgende vier Benelux-teams hebben het gered en zijn in de running voor de roem en het prijzengeld:

  • 4Eggs – Dxtch, Jume, SoClosed, Lucania & Bluey
  • Activit-E – Shakuur, Sassann, King, Blif & Attomic
  • KVM Esports – Duco, KaneB, Lurifax, Zeus & NoaUrz
  • The Last Dance (voormalig GAMMA Gaming) – Leonski, Deapek, Avaiche, Astro & Korey

De finales worden van commentaar en analyses voorzien door lokale casters Anne ‘FastAnne’ Janssen, Anthony ‘Anthox’ Kremer, Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma en Stijn ‘Hap’ Hapers. De hele productie wordt voorzien door Erwin ‘ErwinBtje’ Bosma en Stephan ‘Easy’ Kemink zit achter de knoppen voor de in-game observaties.

De twee (best-of-three) halve finales starten zaterdag 8 januari om 13:30 uur. Daaruit stromen de twee beste teams door naar de grote (best-of-five) finale, die op zondag 9 januari 15:00 uur van start gaat. Uiteindelijk gaat er maar één team naar huis met de overwinning. Schakel op tijd in om niets van de actie te missen, want de Benelux Cup staat garant voor een hoog niveau, een hoop spanning en veel emotie. Voor deze spelers is het alles of niets! Voor alle informatie en details over de finales van de Benelux Cup, ga naar https://rainbow6bnl.com/benelux-cup/.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x