Home Gaming Toadette gaat op avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker

Toadette gaat op avontuur in Captain Toad: Treasure Tracker

by Mark van Truijen

Wie is er klaar voor het avontuur? Captain Toad in elk geval, maar hij is niet de enige die op avontuur gaat als Captain Toad: Treasure Tracker op 9 januari verschijnt voor Wii U. Toadette, bekend van haar roze staartjes, zal namelijk óók als speelbaar personage verschijnen, in bepaalde delen van het spel.

Anders dan traditionele videogamehelden, beschikken Captain Toad en Toadette niet over speciale krachten – deze kleine helden kunnen niet eens springen! Ze zijn ook nog eens bang voor zo’n beetje alles wat beweegt maar toch gaan ze het avontuur niet uit de weg. Gewapend met een zaklamp en positieve instelling, moeten ze zich een weg banen door omgevingen vol vijanden en hindernissen, zoals de Wild West Shanties en Goomba Waterparks. Elke omgeving zit vol puzzels om te kraken en geheimen om te doorgronden.

De kleine helden gaan op jacht naar de ultieme schat, een felbegeerde Power Star. Aan het begin van hun avontuur gaat Wingo – een reusachtige, hebberige vogel die de schattige schattenjagers het leven zuur maakt, ervandoor met hun enige Power Star en hij grist ook Toadette nog even mee! Spelers moeten Captain Toad helpen om de Power Star en Toadette terug te krijgen, waarna Toadette als speelbaar personage beschikbaar komt. Om uiteindelijk af te rekenen met Wingo, moeten spelers hun weg vinden door meer dan 70 levels vol verrassingen, puzzels, verborgen sterren en edelstenen.

Captain Toad en zijn puzzellevels verschenen voor het eerst in Super Mario 3D World voor de Wii U. De levels zijn zo populair bij de fans, dat Captain Toad en Toadette nu hun eigen game krijgen. Captain Toad: Treasure Tracker is een verrassende uitbreiding van het Nintendo-universum dat zich kenmerkt door bekende personages die nieuwe uitdagingen aangaan.

De schattenjacht kan beginnen op 9 januari, want dan verschijnt Captain Toad: Treasure Tracker voor Wii U. Bekijk alvast de nieuwe trailer om te zien wat het spel voor je in petto heeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

áëàãîäàðñòâóþ!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x