Home Gadgets Timeline binnenkort ook voor eerste Pebble-modellen beschikbaar

Timeline binnenkort ook voor eerste Pebble-modellen beschikbaar

by Mark van Truijen

Met de Pebble Time is er veel veranderd in vergelijking met de allereerste Pebble Classic; het tweede Kickstarter-project bracht meer dan alleen kleur, spraak en een ergonomisch design naar de smartwatchserie. De Pebble Time-smartwatches werden ook verrijkt met een speciaal en prachtig nieuw besturingssysteem: Pebble Firmware 3.0. Met een timeline-interface organiseert Pebble zo als eerste en enige smartwatch je verleden, heden en toekomst – 3.0 is de basis voor fantastische nieuwe manieren om dingen gedaan te krijgen vanaf je pols.

Pebble lanceert nu Pebble Firmware 3.8: de eerste versie die Pebble Classic en Pebble Steel ondersteunt. Dit betekent dat de mogelijkheden in Firmware 3.0, zoals de timeline en toegang tot een enorme hoeveelheid apps, binnenkort ook beschikbaar zijn voor gebruikers van de niet-Time-modellen. Pebble nodigt Android-gebruikers uit de bètaversie te testen. De volledige versie van 3.8 volgt snel daarna. De restricties in de iTunes App Store hebben ervoor gezorgd dat Pebble de tests op dit moment alleen mogelijk maakt voor Android-gebruikers. Pebble-gebruikers op iOS hebben volledige toegang tot Firmware 3.8 als deze publiekelijk beschikbaar is.

9e9656690e3783f75689747babee9a4c_original

Er zijn nog steeds veel Pebblers die de eerste Kickstarter-modellen dragen. “Ik vind het geweldig om mijn originele Kickstarter Pebble te dragen. Drie jaar later blijft hij het niet alleen doen, maar wordt hij eigenlijk alleen maar beter”, zegt Thomas Purves, Kickstarter Backer en vicepresident van Visa, Inc.

Het bieden van de 3.0-software van Pebble Time op niet-Time-horloges was een van de uitdagendste projecten van Pebble ooit. Het bedrijf is trots de resultaten van al het harde werk nu te kunnen delen in de bètaversie en – later – de publieke versie.

Om de bètaversie van Firmware 3.8 te testen op Pebble Classic of Pebble Steel (alleen Android) volg je de stappen hieronder.

  1. Dien hier een verzoek in om deel te nemen aan de Timeline for Pebble Classic Beta Group.
  2. Zodra je verzoek is geaccepteerd, ontvang je een bètaversie van de Pebble Time Android-app (v3.8.0), te downloaden in Google Play. Uitnodigingen worden voortdurend uitgestuurd. Naarmate de tijd vordert neemt het aantal uitnodigingen toe. Maak je dus geen zorgen als je niet direct wordt uitgenodigd als bètatester.
  3. Migreer je Pebble Classic of Pebble Steel naar Firmware 3.8 door de instructies op de hulppagina te volgen.

Voor Pebblers die interesse hebben in het upgraden van hun horloge naar de bètaversie van Firmware 3.8, een paar opmerkingen.

  • De Pebble Time-smartphone-app – noodzakelijk voor het upgraden en bedienen van een Pebble die draait op Firmware 3.0 of hoger – is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.
  • De originele Pebble-app – waarmee je Pebbles met Firmware 2.X bedient – is beschikbaar in Engels, Frans, Duits en Spaans.
  • Horloges zijn na upgrade naar 3.8 te bedienen in het Engels, Frans, Duits of Spaans.
  • Chinees is nog niet beschikbaar voor horloges die draaien op Firmware 3.0 of hoger. Chinees blijft beschikbaar op horloges die draaien op Firmware 3.0 of lager.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x