Home Gaming “Time to light some !@#$% up!” Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry officieel onthuld als bonusgame.

“Time to light some !@#$% up!” Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry officieel onthuld als bonusgame.

by Mark van Truijen

Mindscape, Saber Interactive en Wired Productions maken vandaag officieel bekend dat iedere gamer die de fysieke versie van Shaq Fu: A Legend Reborn heeft aangeschaft – of nu koopt in de winkel – direct toegang krijgt tot een bonusgame met President Obama in de hoofdrol. De extra content was een groot publiek “geheim”, maar vanaf vandaag dus niet meer, want Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry is nu beschikbaar.

Niet alleen ga je in Barack Fu op avontuur met een compleet nieuw hoofdpersonage, ook is er een compleet nieuwe setting, een nieuwe villain en een nieuw verhaal. In Barack Fu worden celebrities het leven zuur gemaakt en wanneer niemand meer weet wat de oplossing is, reist President Obama, ook wel Dirty Barry genoemd, af naar Parijs om het op te nemen tegen fashionista’s, robots, politici en gekke bazen met idiote handlangers.

Shaq Fu: A Legend Reborn is in fysieke vorm verkrijgbaar voor €29.99 op PlayStation®4 en Xbox One, en voor €39.99 op Nintendo Switch. De fysieke release bevat Shaq Fu: A Legend RebornBarack Fu: The Adventures of Dirty Barry, een code voor de download van drie digitale tracks, waaronder “Big Diesel” die speciaal is opgenomen voor deze game en exclusieve downloadable inlays voor een platform naar keuze.

De bonusgame is vanaf vandaag exclusief beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x