Home Gaming THQ Nordic & Kite Games kondigt actie-RTS The Valiant aan

THQ Nordic & Kite Games kondigt actie-RTS The Valiant aan

by Jos Vis

“Gij zult de krachten van gerechtigheid verdedigen en heersen tegen het kwaad” is het 10e gebod van ridderlijkheid – en wat Theoderich von Akenburg, de held van ons verhaal, drijft. Een van zijn voormalige wapenbroeders, Ulrich, is geobsedeerd geraakt door re -het verenigen van de staf van Aaron, een oud en mysterieus relikwie, en is op een roekeloze kruistocht door Europa en het Heilige Land om de ontbrekende stukken te vinden. Als Ulrich slaagt, zal de wereld ernstige gevolgen ondervinden. Theoderich had gezworen nooit meer de wapens op te nemen, maar ridderlijkheid dwingt hem om de heilige zoektocht te beginnen om Ulrich te stoppen, terwijl hij onderweg nieuwe loyale metgezellen verzamelt.

The Valiant is een aankomende actie-RTS met RPG-elementen, ontworpen om een ​​frisse ervaring te bieden aan spelers die iets nieuws in het genre willen. Gefocust op meer tactische gevechten met kleinere troepen, ontmoeten spelers een ingrijpende, verhaalgestuurde campagne waarin de uitdaging van elke missie uniek is. Beslissingen zowel op als buiten het slagveld tellen, aangezien spelers hun troepen zorgvuldig willen selecteren voor elke missie (geen basisbouw hier!), evenals de vaardigheden en uitrusting die aan elke held worden gegeven. Met drie unieke vaardigheidsbomen per held zijn er tal van opties om te verkennen bij het vinden van de speelstijl die het beste past, en Valiant’s snelle, melee-gerichte gevechten zullen zelfs de meest ervaren RTS-speler nieuwe uitdagingen bieden

The Valiant biedt ook twee verschillende multiplayer-modi: competitief en coöperatief. Hoewel de campagne van het spel is ontworpen als een ervaring voor één speler, kunnen 3 vrienden samen genieten van de Last Man Standing-modus en standhouden tegen golven van vijanden, waaronder mini-bazen en bazen. Succes wordt beloond met ervaring om de geselecteerde held een hoger niveau te geven, nieuwe vaardigheden en betere statistieken voor toekomstige uitdagingen. De PVP-modus biedt 1vs1- of 2v2-scenario’s die bestaan ​​uit snelle en spannende botsingen terwijl spelers controlepunten veroveren en hun krachten opbouwen. Naarmate spelers meer overwinningen behalen, kunnen ze een breed scala aan visuele aanpassingen ontgrendelen die tijdens de game-ervaring kunnen worden gebruikt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: