Home TVSeries Thindersbirds 50 jaar!

Thindersbirds 50 jaar!

by Overige Redacteuren

Thunderbirds: Ring van Vuur .19 april op DVD & Video On Demand

“Five, four, three, two, one, Thunderbirds are go!” Het bekende en geliefde Thunderbirds bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe animatieserie van 26 afleveringen; Thunderbirds: Ring van Vuur. In Thunderbirds: Ring van Vuur  zien we bijna alle karakers van de originele serie terug in een combinatie van computeranimatie en live-action scenes. De serie is gemaakt in samenwerking met Weta Workshop, de producent die ook de special effects in onder meer The Hobbit en Avatar maakte. De animatieserie is ingesproken in het Nederlands met de stemmen van o.a. Vivienne van den Assem (Zoop, Mees Kees), Dragan Bakema (Dokter Deen, Hart tegen Hard), Peggy Vrijens (Het HuisAnubis, Voetbalvrouwen) en Charly Luske (Danni Lowinski).THUNDER.jpg

Over Thunderbirds: Ring van Vuur
In de vernieuwde serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime eiland in de Stille Oceaan. Met behulp van zeer geavanceerde apparatuur gaan de vijf broers op pad. Vanuit de diepste krochten van de oceaan tot in het heelal, helpen de Tracy-broers anderen overal in nood.

In deze serie krijgt International Rescue opnieuw te maken met de zware crimineel ‘The Hood’. De broers Scott, Gordon, Virgil, John en Alan worden echter ondersteund door geheim agent Lady Penelope, haar trouwe chauffeur / bodyguard Parker en door de girlpower van de stoere Kayo.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x