Home Gaming The Wizards – Dark Times: Brotherhood is nu beschikbaar op PSVR2

The Wizards – Dark Times: Brotherhood is nu beschikbaar op PSVR2

by Sven

Duik in een magische reis door het rijk van Meliora, binnenkort met ondersteuning voor cross-platform coöperatief spelen.

Vandaag hebben Vertigo Games en Carbon Studio PlayStation VR-spelers betoverd met de release van The Wizards – Dark Times: Brotherhood op PS VR2. Dit volgt op de lancering van het spel op Steam, Meta Quest en Viveport. Nu beschikbaar, combineert The Wizards – Dark Times: Brotherhood het geremasterde hoofdspel met de gratis Brotherhood-update, een spannend coöperatief avontuur dat drie vrienden uitnodigt om samen door de betoverende rijken van Meliora te reizen.

Daarnaast staat de magie op het punt verder uit te breiden met crossplay coöperatieve ondersteuning tussen PS VR2, Steam en Oculus Rift, verwacht in het eerste kwartaal van 2024. Ondersteuning voor Meta Quest en Viveport zal later in het kwartaal volgen.

De geremasterde The Wizards: Dark Times ervaring stelt je in staat om:

  • Jezelf onder te dompelen in prachtig vervaardigde en verbeterde magische graphics.
  • Te genieten van interacties voor een meeslepender fantasie-ervaring, zoals het beklimmen van rotsblokken, het berijden van trollen, deelnemen aan een trolleywagenachtervolging, en meer.
  • Geoptimaliseerde toverspreuk-besturing te ervaren voor verbeterde gebruiksgemak en nauwkeurigheid.

De gratis Brotherhood-update bevat:

  • Coöperatieve ondersteuning: Vorm een magische broederschap met coöperatieve ondersteuning voor drie spelers, elk met een unieke vaardighedenboom (Vuur, Vorst en Storm).
  • Begin aan een geheel nieuwe coöperatieve campagne met frisse doelstellingen en uitdagingen, die je door onontdekte magische landen leiden.

The Wizards – Dark Times: Brotherhood is nu beschikbaar op PlayStation VR2 voor $24.99/€24,99. De Brotherhood-update is gratis voor alle eigenaren van het hoofdspel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x