Home Gaming ‘The Witcher 4 wordt geweldig voor nieuwkomers’

‘The Witcher 4 wordt geweldig voor nieuwkomers’

by Jos Vis

Men is bij CD Project Red al een tijd bezig met de nieuwe Witcher-game en niet alleen gamers wachten op het vierde deel uit de serie. Inmiddels is er al een paar jaar een life action-serie op Netflix en zijn er heel wat meer mensen geïnteresseerd in de franchise. Volgens Sebastian Kalemba van CD Project Red willen ze ook deze nieuwe geïnteresseerden aan hun games binden. De vierde Witcher-game zal wat minder op zijn voorgangers lijken en dat kan uiteraard twee kanten opgaan. Daardoor kan de game nóg leuker worden of uiteraard minder leuk, maar er gaat waarschijnlijk veel gedaan worden aan de toegankelijkheid en dat hoeft geen slecht iets te zijn.

Hoe dan ook; het gaat nog wel even duren voordat The Witcher 4 gaat uitkomen, maar ongeveer de helft van alle medewerkers nij CD Project Red werken aan deze game. “We willen doorgaan op hetzelfde pad dat we zijn ingeslagen, maar we willen niet hetzelfde spel maken”, zei Sebastian Kalemba. “Ik denk dat dat een gegeven is. We hebben een aantal elementen die bewaard moeten blijven. Het is tenslotte nog steeds hetzelfde universum en we kunnen niet verder gaan dan bepaalde grenzen.’

“Daarom moeten we een heel specifiek pad volgen en daarop innoveren. Tegelijkertijd is het duidelijk dat we moeten proberen een nieuw publiek te pleasen. The Witcher 4 zal pas over enkele jaren uitkomen, en het zal lang geleden zijn sinds de vorige, dus we kunnen ons niet alleen richten op het publiek dat al dol is op de saga. We moeten ook een nieuwe community opbouwen. Wat dat betreft denk ik dat ik kan zeggen dat het voor veel spelers een uitstekend startpunt zal zijn, zonder de oude fans te vergeten die nog steeds de avonturen van Geralt willen volgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x