Home Gaming The Shape of Things ligt in de digitale winkel

The Shape of Things ligt in de digitale winkel

by Jos Vis

Hyper Three Studio is verheugd om vandaag zijn nieuwste puzzelspel uit te brengen: The Shape of Things. De titel zorgt voor een ontspannen sfeer vanuit het comfort van je knusse kamer door kleine 3D-puzzels op te lossen in verzamelbare gachapons en de originele vorm van dingen te vinden die zijn geïnspireerd op Rubiks stijl.

De game is momenteel beschikbaar op Steam, waar ontwikkelaars al een solide vertrouwen met spelers hebben opgebouwd. Het is allemaal te danken aan hun vorige titel in het genre, Tiny Lands, die momenteel 93% positieve recensies op het platform heeft.

The Shape of Things biedt een vergelijkbare benadering van het grafische ontwerp, maar heeft een geheel nieuw idee voor de gameplay. Het wordt allemaal duidelijk als je deze korte trailer bekijkt.

The Shape of Things neemt het basisconcept van Rubik’s kubus, maar richt zich op objecten uit het echte leven met een meer rustgevende sfeer. Puzzels verschijnen in verschillende combinaties. Je moet de juiste positie voor elk stuk vinden door te roteren, pannen of schalen totdat je de vorm van dingen vindt.

Net als in het echte leven zitten mysteriewerelden gevangen in gachapon, wachtend op hun vrijlating. Door puzzels op te lossen, verkrijg je in-game munten, die je kunt besteden aan de gacha-machine om je volgende wereld te ontgrendelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: