Home GamingAndroid The Shadow Sun beschikbaar op iOS en Android

The Shadow Sun beschikbaar op iOS en Android

by Mark van Truijen

Ossian Studios Inc., opgericht door voormalig BioWare producent en ontwikkelaar van topkwaliteit role-playing games (RPG’s), heeft vandaag aangekondigd dat The Shadow Zon is nu beschikbaar op Android-apparaten. Met gepolijste gameplay en een nieuwe camera systeem, The Shadow Zon biedt een diepe, single-player role-playing ervaring met meer dan 10 uur gameplay via een aangrijpend, donkere fantasy verhaal en intense viscerale strijd tegen de vele boze wezens van Shar.

“We hebben geluisterd naar onze spelers en maakte aanpassingen aan de gameplay en de camera in de schaduw zon om een ​​echt groot avontuur om Android-apparaten te brengen,” aldus Alan Miranda, CEO van Ossian Studios. “Het is een groot toeval dat mijn vrienden en oud-collega’s bij BioWare zojuist gelanceerd Dragon Age Inquisitie op hetzelfde moment, en The Shadow Sun is een diepe mobiele actie-RPG, die krassen die jeuken als RPG-fans wachten naar huis te gaan om het te spelen volgende meesterwerk in BioWare’s ongelofelijke franchise. Een groot deel van mijn ontwikkeling kennis stamt uit de tijd dat ik besteed aan het werken met Ray Muzyka en Greg Zeschuk, de oprichters van de studio en de echte meesters van het genre. ”

Het vindt plaats in de uitgestrekte en vervloekte stad Shar, The Shadow zon brengt de ultieme westerse actie-RPG voor Android-apparaten. Omgeven door desolate woestijnen, zullen spelers de oude stad gehouden binnen de greep van een mysterieuze plaag te verkennen. Met meer dan 10 uur gameplay, zullen de fans reis door 70 unieke gebieden en ontdek 200 verschillende items, oude schatten en verborgen geheimen om hen te helpen voor te bereiden op de strijd tegen dodelijke vijanden in de hele stad. Gamers kunnen hun personage aan te passen, aannemen van een trouwe hond, en bondgenoot met metgezellen die samen met u in dit epische avontuur met meerdere zoektocht oplossen van opties en meer dan 30 aanvallen, spreuken en vaardigheden om uit te kiezen. Gesmolten in volledige 3D-graphics met behulp van de Unity-engine, The Shadow Zon biedt een diepe, single-player role-playing ervaring ongezien in de mobiele gaming ruimte.

Ontwikkeld door Ossian Studios, The Shadow Zon is nu beschikbaar op Android-apparaten op Google Play en op iOS in de App Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x