Home Gaming The Quiet Man gepland voor 1 november

The Quiet Man gepland voor 1 november

by Mark van Truijen

 Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat THE QUIET MAN™ op 1 november digitaal beschikbaar komt voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Steam, voor de prijs van € 14,99.

THE QUIET MAN neemt spelers mee naar een wereld voorbij geluid, voor een meeslepende, verhaal gedreven, filmachtige ervaring die in één sessie voltooid kan worden. Het verhaal ontvouwt zich gedurende een enkele nacht. Spelers nemen de rol aan van Dane, die niet kan horen. Hij vecht zich een weg door een ‘geluidloze’ wereld om te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.

The-Quiet-Man-pb1-3-10-cms.jpg

Wie de game tussen 1 en 15 november aanschaft in de PlayStation®Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor het PlayStation®4-systeem en een set van acht PlayStation™ Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM® ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game, ongeacht het platform.

THE QUIET MAN komt op 1 november digitaal beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem en Steam voor de prijs van € 14,99. Ga voor meer informatie naar de website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x