Home TVSeries The Passion U.S. exclusief op FOX

The Passion U.S. exclusief op FOX

by Mark van Truijen

Na het grote succes in Europa, strijkt het muzikale Bijbelse spektakel ‘The Passion’ nu ook neer in New Orleans. In het paasweekend op zaterdag 26 maart is de Amerikaanse première exclusief te zien op FOX in Nederland en België. Tijdens de Amerikaanse uitzending treden grote artiesten op als Seal (Pilatus), Jencarlos Canela (Jezus), Trisha Yearwood (Maria), Chris Daughtry (Judas) en Prince Royce (Petrus). Acteur en regisseur Tyler Perry is de verteller van het paasverhaal. In ‘The Passion’ wordt het lijdensverhaal van Jezus onder de aandacht gebracht en met grote hits en sterren voor een groot publiek toegankelijk gemaakt.

Mark Bruitsman, programmadirecteur FOX Networks Group, zegt:  “Rondom Pasen kijkt iedereen, gelovig of niet gelovig, uit naar The Passion. Nu komt daar voor het eerst de Amerikaanse variant bij, onder regie van de originele Nederlandse crew maar met internationale artiesten belooft ook dit een waar muzikaal spektakel te worden. Ik ben erg trots dat wij als enige, buiten Amerika, deze fantastische show mogen uitzenden”.

‘The Passion U.S.’ is gebaseerd op de Nederlandse editie. In 2011 vond de musical voor het eerst plaats in Gouda met een rechtstreekse uitzending op televisie. Na de succesvolle eerste editie werd er in de daaropvolgende jaren telkens een nieuwe versie uitgevoerd in verschillende Nederlandse steden. Dit jaar wordt het evenement voor het eerst naar Amerika gehaald en is 26 maart om 20.00 uur op FOX te zien. Tijdens de gebruikelijke processie zullen honderden deelnemers in New Orleans met een gigantisch verlicht kruis in een stoet van het Champion Square naar het podium in het Woldenberg Park lopen.

Uitzendingen
Nederland: zaterdag 26 maart om 20.00 uur en op zondag 27 maart om 15.25 uur op FOX.

België: zaterdag 26 maart om 20.10 uur en zondag 27 maart om 18.50 uur op FOX.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x