That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4, Xbox One

The Long Dark krijgt een fysieke release

Vanaf 7 September is het zover dan is de bekroonde Indie game The Long Dark in de winkels te verkrijgen en niet alleen meer online. De game krijgt vanwege zijn enorme populariteit dus een fysieke release. De game gaat een prijskaartje krijgen van €29,99. De game komt uit voor de Playstation 4 en Xbox One.

The Long Dark daagt je uit om te overleven in een uitgestrekte wildernis in de nasleep van een mysterieuze geomagnetische ramp. De game combineert diepe survival-mechanics met moderne storytelling en biedt verschillende spelmodi voor elk type speler. The Long Dark is ontzettend goed ontvangen door ruim 2,5 miljoen spelers en won dit jaar nog twee Webby Awards voor ‘Best Writing’ en ‘Best Strategy-Simulation’ game.

De retailverpakking van The Long Dark bevat naast het spel ook een downloadcode voor de digitale soundtrack., Deze biedt ruim 100 minuten aan sfeervolle muziek, gecomponeerd door Cris Velasco (o.a. Mass Effect, Bloodborne, Overwatch, Resident Evil 7) en Sascha Dikiciyan (Borderlands, Deus Ex: Mankind Divided, Mass Effect). Bovendien is er een exclusieve, fysieke Field Journal bijgevoegd met een kaart van Great Bear Island en voldoende ruimte om je dagelijkse activiteiten in te noteren. Deze Field Journal is ontworpen door de ontwikkelaar zelf en vormt het perfecte item voor elke overlever van de Quiet Apocalypse!

De verhaalmodus, Wintermute, is opgebouwd als een TV-serie, bestaat uit vijf episodes en krijgt periodiek nieuwe content. De eerste twee episodes, die samen goed zijn voor ongeveer 15 uur speelplezier, zijn al uit en in december van dit jaar wordt het derde deel zonder meerprijs toegevoegd. Verwacht een aangrijpend verhaal met uitstekend stemacteerwerk van Jennifer Hale (Dragon Age: Inquisition, Halo 5: Guardians), David Hayter (Metal Gear Solid) en Elias Toufexis (Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist).

 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE