Home Gaming The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D komt in 2015 uit voor de Nintendo 3DS

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D komt in 2015 uit voor de Nintendo 3DS

by Mark van Truijen

Tijdens een nieuwe Nintendo Direct had Nintendo groot nieuws: The Legend
of Zelda: Majora’s Mask 3D, een remake van de populaire Nintendo 64-game, wordt in het
voorjaar van 2015 uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Daarnaast is er vanaf de release ook een
beperkte oplage van de softwarebundel The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition
beschikbaar. In de Nintendo Direct werden ook nieuwe details onthuld over nieuwe Wii U-games,
zoals Splatoon, Xenoblade Chronicles X, Kirby and the Rainbow Paintbrush en Captain Toad:
Treasure Tracker, en werden fans van de Nintendo 3DS getrakteerd op meer informatie over
Code Name: S.T.E.A.M. en Monster Hunter™ 4 Ultimate.

Om de volledige Nintendo Direct-video te zien ga je naar nintendo.nl/nintendodirect of naar het
YouTube-kanaal van Nintendo Nederland voor nog meer nieuwe video’s.
Dit zijn enkele van de belangrijkste aankondigingen uit de Nintendo Direct:

Wii U:

 • Mario Kart 8-DLC: Het eerste DLC-pakket voor Mario Kart 8 wordt op 13 november uitgebracht en bestaat uit nieuwe circuits, voertuigen en personages uit andere Nintendo games, zoals The Legend of Zelda, F-Zero en Excitebike
 • amiibo: Naast Super Smash Bros. for Wii U, zullen amiibo door verschillende games worden
  ondersteund, inclusief Mario Kart 8 en Hyrule Warriors in 2014, plus Captain Toad: Treasure Tracker, Kirby and the Rainbow Paintbrush, Yoshi’s Woolly World en Mario Party 10 in 2015. Als de eerste amiibo op 28 november worden uitgebracht, kunnen spelers deze amiibo gebruiken in de volgende games. De eerste zes amiibo, met personages zoals Mario, Link en Samus, zijn verkrijgbaar vanaf 28 november. Op dezelfde dag komt ook Super Smash Bros. for Wii U* uit. De tweede groep van zes amiibo is vanaf 19 december in de winkels verkrijgbaar.
 • Splatoon: Deze shooter waarin je met z’n vieren tegen elkaar speelt, heeft ook een spelstand voor één speler, waarbij het inktvisachtige personage van de speler het opneemt tegen een leger octopussen met verscheidene soorten inktwapens. Splatoon is verkrijgbaar in het tweede kwartaal van 2015, exclusief voor de Wii U.
 • Xenoblade Chronicles X: In deze nieuwe RPG van Monolith Soft beleven spelers een episch avontuur in een nieuwe wereld. Met de stad New Los Angeles als thuisbasis gaan de spelers op missies, verzamelen ze voorwerpen en voeren ze opdrachten uit voor bewoners. Xenoblade Chronicles X heeft een grotere wereld dan Xenoblade Chronicles voor de Wii en komt uit in 2015, exclusief voor Wii U.
 • Kirby and the Rainbow Paintbrush: In de nieuwste game van de charmante Kirby-serie onderneemt de populaire roze pluizenbol een reis door een wereld van klei. Spelers besturenKirby door regenboogkleurige lijnen te tekenen op het touchscreen van de GamePad. In een nieuwe multiplayerstand voor vier spelers kan één speler de rol van Kirby kiezen, terwijl de anderen een drietal Waddle Dee’s besturen, die voorwerpen kunnen verzamelen of Kirby kunnen dragen. Op die manier kunnen de spelers samenwerken, en kan de speler met de Wii U GamePad zich concentreren op het tekenen van lijnen. Kirby and the Rainbow Paintbrush is verkrijgbaar voor de Wii U in de tweede helft van 2015.
 • Captain Toad: Treasure Tracker: Tijdens de Nintendo Direct is een nieuwe trailer van de game getoond, waarin fragmenten te zien zijn van de meer dan 70 levels die de speler kan verkennen. Vandaag is aangekondigd dat Captain Toad: Treasure Tracker vanaf 2 januari 2015 verkrijgbaar zal zijn in heel Europa.
 • Duck Hunt takes aim!: In een nieuwe trailer werd het Duck Hunt-duo onthuld als nieuwe uitdagers in zowel Super Smash Bros. for Wii U als Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. In dezelfde trailer werd aangekondigd dat Duck Hunt beschikbaar wordt voor de Wii U Virtual Console. Binnenkort meer informatie!

Nintendo 3DS:

 • The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D: Een van de meest spraakmakende games in de geschiedenis van de The Legend of Zelda-serie komt naar de Nintendo 3DS. In het in het voorjaar van 2015 verkrijgbare The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D beleeft Link een adembenemend, spookachtig avontuur in de mysterieuze wereld Termina. Het avontuur is voor het eerst beschikbaar op een handheld-systeem met verbeterde graphics in 3D en extra
  functies, die de gameplay een stuk aangenamer maken. Daarnaast is vanaf de release ook The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition verkrijgbaar, een beperkte oplage van de software met een speciaal ervoor ontworpen SteelBook™, een exemplaar van de game in de speciale verpakking, een Majora’s Mask-speld, en een dubbelzijdig bedrukte
  poster in de iconische stijl van de game
 • Code Name: S.T.E.A.M.: Intelligent Systems, de ontwikkelaar van de Fire Emblem- enAdvance Wars-series, brengt Code Name: S.T.E.A.M uit. Dit is een turn-based tactischeactie-RPG met personages zoals… Abraham Lincoln? Inderdaad: Abraham Lincoln geeft de geheim agenten van S.T.E.A.M., die met stoomwapens zijn uitgerust, de opdracht om de wereld te beschermen tegen buitenaardse wezens. Vandaag is meer informatie bekend
  gemaakt over een bijzondere vaardigheid, genaamd Overwatch, waarmee personages stoom bewaren voor verrassingsaanvallen op vijanden tijdens hun beurt. Code Name: S.T.E.A.M is verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS in mei 2015.
 • Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire: Op 28 november begint er een enorm Pokémon-avontuur, want vanaf die dag zijn beide games verkrijgbaar in Europa op de Nintendo 3DS-systemen. De games zijn apart verkrijgbaar en als deel van hardwarebundels, zoals Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT + Pokémon Omega Ruby en Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT + Pokémon Alpha Sapphire. Daarnaast kunnen bezitters van Pokémon X of Pokémon Y vanaf morgen de bijzondere mythische Pokémon Diancie krijgen.Als spelers Diancie overdragen naar Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire, dan kunnen ze een Mega Stone krijgen waarmee Diancie tijdens het gevecht mega-evolutie kan gebruiken!
 • Monster Hunter 4 Ultimate: Deze game is verkrijgbaar op de Nintendo 3DS-systemen vanaf begin 2015, en in de korte update van vandaag werd er een grappige optie getoond, waardoor de felynes zich in de game kunnen verkleden als Mario en Luigi.
 • Sonic Boom: Shattered Crystal: Naast Sonic Boom: Rise of Lyric voor de Wii U is vanaf 21 november ook Sonic Boom: Shattered Crystal voor de Nintendo 3DS verkrijgbaar in Europa. Sinds middernacht (6 november) is een gratis demo van Sonic Boom: Shattered Crystal voor de Nintendo 3DS beschikbaar in de Nintendo eShop, waarmee fans een voorproefje kunnen krijgen van deze nieuwe kijk op Sonic the Hedgehog.
 • Ultimate NES Remix: De NES Remix-serie komt naar de Nintendo 3DS! Dit is een combinatie van de beste delen van NES Remix en NES Remix 2. De nieuwe stand Famicom Remix biedt extra uitdagingen uit de Japanse versie van NES Remix, en in Speed Mario Bros, kunnen spelers het oorspronkelijke Super Mario Bros. spelen op supersnelheid. Ultimate NES Remix heeft ook online ranglijsten, waardoor spelers hun scores kunnen vergelijken met
  andere spelers in hun regio. Deze nostalgische game is vanaf 7 november in de winkel verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen, maar is sinds middernacht (6 november) reeds verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS.
 • Ultimate NES Remix: De NES Remix-serie komt naar de Nintendo 3DS! Dit is een combinatie van de beste delen van NES Remix en NES Remix 2. De nieuwe stand Famicom Remix biedt extra uitdagingen uit de Japanse versie van NES Remix, en in Speed Mario Bros, kunnen spelers het oorspronkelijke Super Mario Bros. spelen op supersnelheid. Ultimate NES Remix heeft ook online ranglijsten, waardoor spelers hun scores kunnen vergelijken met
  andere spelers in hun regio. Deze nostalgische game is vanaf 7 november in de winkel verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen, maar is sinds middernacht (6 november) reeds verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS.

Wii U en Nintendo 3DS:

 • Shovel Knight: Fans kunnen naar hartenlust rondgraven in dit 8-bit platformavontuur. De game is sinds middernacht (6 november) uit in de Nintendo eShop voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS-systemen. Fans die de game op beide systemen willen bezitten en al een exemplaar hebben voor hun Wii U of Nintendo 3DS, kunnen gebruikmaken van een aanbieding om de game voor het andere systeem** te kopen. Daarnaast wordt er een nieuw
  Shovel Knight-thema uitgebracht voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS, dat gratis is voor gebruikers die Shovel Knight voor de Nintendo 3DS vóór 13 november 2014 kopen.
 •  Indiegames!: Nintendo blijft onafhankelijke ontwikkelaars ondersteunen met de vele games die uitkomen voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS, waaronder SteamWorld Heist en Shantae and the Pirate’s Curse. De nieuwe trailer Indie Winter Highlights die vandaag is getoond, gaf ook een vooruitblik op spannende downloadbare aanbiedingen, zoals Swords &
  Soldiers 2 en Affordable Space Adventures voor de Wii U, en Azure Striker Gunvolt en Gunman Clive 2 voor de Nintendo 3DS.
 • PIKMIN Short Movies: Vorige maand was de première van PIKMIN Short Movies, een serie korte animatiefilms die geregisseerd zijn door Shigeru Miyamoto, en die plaatsvinden in het Pikmin-universum. Sinds middernacht (6 november) kun je deze filmpjes tegen betaling downloaden in de Nintendo eShop op zowel de Wii U als de Nintendo 3DS, in respectievelijk HD en 3D. Naast de filmpjes is er vanaf dezelfde tijd een demoversie van Pikmin 3
  beschikbaar in de Nintendo eShop op de Wii U. Shigeru Miyamoto zal binnenkort ook de Miiverse-community van de game bezoeken.

*Let op: de bundel met Super Smash Bros. for Wii U + de Mario-amiibo is verkrijgbaar vanaf 5 december.
**Gebruikers moeten dezelfde Nintendo Network ID gekoppeld hebben op hun Wii U- en Nintendo 3DS-systemen. Deze aanbieding loopt tot 1 januari 2015, 23:59 uur

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

tnx for info!

9 jaren geleden

.

áëàãîäàðþ.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x