Home Reviews The Flash “Running To Stand Still” Review

The Flash “Running To Stand Still” Review

by Mark van Truijen

[vc_row][vc_column][text_block_nav title=”Intro”]Na het spektakel van de crossovers van vorige week was ik even vergeten hoe goed het verhaallijn van de normale serie ook al weer was, Flash liet me deze week zien dat het nog lang niet klaar is met zijn geweldige verhaallijnen.

Deze week in flash volgen we de strijd van Barry Allen tegen The Trickster (Mark Hamill), Weather Wizard (Liam McIntyre) en de altijd geweldige Captain Cold (Wentworth Miller). Tenminste dat is wat we uit de trailer moeten geloven, wat we kregen was een hoogstaande aflevering die niet alleen wat goede gevechten gaf, maar ook nog eens een hele nieuwe laag van diepte aan een aantal personages gaf.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Plot”]Plot:
Deze Aflevering begint met Zoom die Harrison Wells bedreigt met iets waar de kijken later pas achter komt. Hier is Harrison de rest van de aflevering zichtbaar bezorgd over en wekt dan ook argwaan bij de rest van team Flash. Daarop volgt nog dat ze te horen krijgen dat Weather Wizard is uitgebroken en The Trickster en Captain Cold daarin mee heeft genomen met het doel om Barry om te leggen.
Cold die het hier niet mee eens is besluit om Barry te waarschuwen maar heeft verder geen zin om Barry te helpen en verdwijnt voor de rest van de aflevering. (wat jammer is want Cold is misschien wel het beste personage in de serie).
Niet veel later komt Barry via een videoboodschap erachter waar Weather Wizard en The Trickster zich bevinden en snelt zich daarheen. Tot zijn verbazing komt hij daar zijn vriendin Patty Spivot (Shantel VanSanten) tegen (die niet weet dat Barry de Flash is), samen lopen ze in een val en weten nog maar net te ontsnappen. Eenmaal buiten confronteert Barry (als de Flash) Patty wat ze daar deed, en ze vertelt haar verhaal waarom ze Weather Wizard dood wilt hebben. Barry, geschrokken van deze openbaring haast zich terug naar Star Labs om zichzelf voor te bereiden op het gevecht met Weather Wizard en The Trickster, dit doet hij door een soort staf te gebruiken die hij in een vorig gevecht tegen Weather Wizard ook heeft gebruikt.
Daar aangekomen pakt dit alleen minder goed uit dan hij had verwacht en Barry staat voor een moeilijke keuze, kiest hij voor zichzelf en laat hij honderden mensen sterven of offert hij zichzelf op.
Net op het nippertje wordt hij gered en weet hij Weather Wizard en The Trickster te verslaan.
Daarna heeft Harrison nog een meeting met Zoom en komen we erachter wat Zoom van Barry wil en waarom hij Harrison daar voor nodig heeft. Harrison moet er in meegaan om zijn dochter te redden dus geeft toe.
Als alles is afgerond en ze met z’n allen kerst willen gaan vieren (zonder Harrison) worden ze ineens verrast door een speciale gast die de zoon van Joe West blijkt te zijn.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Patty Spivot”]Patty Spivot:
In de vorige aflevering was Patty een iets te blije politie agente die niet goed te doorgronden was omdat er nog niet veel informatie over haar was. Deze aflevering veranderde dat en kreeg Patty een stuk meer diepte waardoor ze een wat realistischer personage is geworden die beter past in team Flash. Ik denk dan ook niet dat het lang meer gaat duren voordat Barry zichzelf aan haar gaat onthullen.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”Zoom”]Zoom:
We zijn deze aflevering eindelijk achter het doel van Zoom gekomen, en ik moet bekennen, het valt tegen. De ontmaskering van Zoom moet natuurlijk nog komen dus het kan zijn dat zijn motief aners is dan hier in de aflevering wordt weergegeven, maar op dit moment is het nog geen Villain die me heel veel interesseert qua motief, wat jammer is want in de comics is Zoom echt een geweldige Villain die samen met Reverse Flash een van de beste Flash Villains is.

[/text_block_nav][text_block_nav title=”oordeel”]Oordeel:
Flash pakt zijn verhaal weer goed op, met een geweldige performance van iedereen in de aflevering. De aflevering bevatte veel diepgang en smaakt zeker naar meer! Enige minpuntjes is het motief van Zoom en de geforceerde relatie die Caitlin Snow en Jay Garrick.

[/text_block_nav][review_summary title=”Review” summary=”The Flash blijft top afleveringen geven!”
positives=”Patty Spivot achtergrondverhaal
The Trickster blijft geniaal
Ondanks het serieuze theme blijft het wel humor houden
Het verhaal is zo ontzettend goed!” negatives=”Het motief van Zoom
Geforceerde relatie Caitlin en Jay”][rating title=”Totaal” value=”4″ range=”5″]
[/review_summary][/vc_column][/vc_row]

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x