Home Gaming The First Berserker: Khazan aangekondigd, nieuwe gameplay tijdens The Game Awards

The First Berserker: Khazan aangekondigd, nieuwe gameplay tijdens The Game Awards

by Mark van Truijen

Herinner je je Nexon’s single-player actie RPG gebaseerd op Dungeon Fighter Online? Aangekondigd als Arad Chronicle: Khazan, heet het officieel The First Berserker: Khazan. Het komt naar Xbox, PlayStation en PC met een nieuwe gameplay trailer die debuteert bij The Game Awards.

Het verhaal richt zich op Generaal Khazan, verbannen op valse beschuldigingen en op zoek naar wraak. Gebaseerd op de lore van DFO, diende hij het Pelos Empire meer dan 800 jaar geleden. Interessant genoeg verschijnt hij als een geest en verspreidt hij een vloek genaamd het Kazan Syndroom, waar de Berserker aan lijdt.

Hoewel er geen releasedatum is, pronkt de titel met prachtige cel-shaded visuals. Gameplay details zijn schaars, maar spelers kunnen offensieve en defensieve bewegingen gebruiken en hun personage en uitrusting aanpassen.

Blijf afgestemd voor meer details wanneer de nieuwste trailer debuteert op 7 december. In de tussentijd ondersteunt Nexon ook DNF Duel, een 2.5D vechtspel gebaseerd op Dungeon Fighter Online. Het volgende DLC personage, Battle Mage, zal lanceren op 18 december, magische Chasers combinerend met harde speeraanvallen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x