Home Gaming The Falconeer zweeft vandaag door de cloud op Stadia

The Falconeer zweeft vandaag door de cloud op Stadia

by Jos Vis

De wereldwijde uitgever van videogames Wired Productions en de baanbrekende solo-ontwikkelaar Tomas Sala zijn verheugd de release aan te kondigen van het veelgeprezen, BAFTA-genomineerde The Falconeer op Stadia, het gameplatform van Google waarmee je direct videogames kunt spelen op schermen die je al hebt.

The Falconeer is vandaag beschikbaar voor alle Stadia-spelers en heeft een adviesprijs van € 19,99. Bovendien kan de add-on The Hunter afzonderlijk worden gekocht voor € 1,99, en de add-on Edge of the World is beschikbaar voor € 7,99.

Gamers kunnen ook The Falconeer: Warrior Edition kopen, die de volledige game en alle aanvullende content bevat, voor een adviesprijs van € 29,99.

YouTube video


The Falconeer vraagt spelers om bovenop een gigantische oorlogsvogel te klimmen en de lucht in te gaan in een adembenemende ervaring boven The Great Ursee, een oceanische wereld vol mysteries. Duik voorover in een uniek avontuur vol intense luchtgevechten, adembenemende decorstukken en meeslepende verhalen.

“Er is iets heel toepasselijks aan The Falconeer die een nieuw nest in The Cloud vindt”, zegt Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions. “We vinden het geweldig hoe Stadia spelers tussen schermen laat springen en games op hun eigen voorwaarden laat ervaren, zonder technologische boeien, net zoals hoogvliegende Falconeers worden aangemoedigd om eropuit te trekken en The Great Ursee in volledige vrijheid te verkennen.”

“Ik ben ongelooflijk enthousiast om The Falconeer naar een nieuw publiek te brengen met Stadia, waar ik niet van kan stoppen met ravotten. Ik hoop dat spelers een onberispelijke tijd hebben, welke apparaten ze ook gebruiken voor hun avontuur”, zegt Tomas Sala, maker van The Falconeer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x