Home Gaming The Evil Within 2 | Nieuwe Trailer Vrijgegeven – The Wrathful, “Righteous” Priest

The Evil Within 2 | Nieuwe Trailer Vrijgegeven – The Wrathful, “Righteous” Priest

by Mark van Truijen

Priester Theodore is steeds een raadsel gebleven… tot nu. Net als Stefano is Theodore één van de menselijke ‘monsters’ die z’n weg in de nieuwe STEM-wereld heeft gevonden in The Evil Within 2. Hij is eindelijk klaar om zijn boodschap aan de massa te onthullen – een bericht dat een ‘rechtvaardige’ woede belooft en een slachtpartij voor diegene die hem tegenwerken. Sebastian zal de toorn van deze meester-manipulator moeten overleven als hij nog enige kans wil maken om Lily te vinden en te ontkomen aan de nachtmerrie van STEM.

Theodore heeft zijn eigen redenen om in STEM te zijn en die staan los van Mobius’ doeleinden, die hij als verkeerd beschouwt. Wat hij precies zoekt, wordt enkel zichtbaar wanneer Sebastian meer verstrikt raakt in zijn wereld.

Net als Stefano is Theodore niet alleen in STEM, maar in tegenstelling tot Stefano, die de gruwelijke en vreselijke Guardian en Obscura beveelt, zijn Theodore’s handlangers geen wezens die hij gecreëerd heeft. Harbingers zijn normale mensen waarvan hun gedachten gebonden zijn aan de wil van Theodore. Deze Harbingers gebruiken vlammenwerpers en lijken alleen te bestaan om Theodore’s vurige wil uit te voeren. Ook als ze hiervoor iedereen die in hun weg staat, moeten verbranden.

Als Sebastian Castellanos duik je nogmaals in de hel in het vervolg op de survival horror game van 2014, een creatie van Shinji Mikami. Neem het op tegen verknipte wezens in verschrikkelijke gebieden en word geconfronteerd met jouw ergste nachtmerries in een race om jouw dochter te redden. The Evil Within is wereldwijd verkrijgbaar vanaf vrijdag 13 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x