Home Gaming The Elder Scrolls Online | Wolfhunter Dungeon DLC, Update 19 Nu Live op PS4 en Xbox One

The Elder Scrolls Online | Wolfhunter Dungeon DLC, Update 19 Nu Live op PS4 en Xbox One

by Mark van Truijen

Het is nog een maandje wachten op Halloween, maar er zijn al weerwolven die aangepakt moeten worden. ZeniMax Online Studios heeft de nieuwste DLC voor The Elder Scrolls Online, een DLC met twee dungeons genaamd Wolfhunter en Update 19 – een gratis toevoeging die een reeks verbeteringen en nieuwe features brengt voor iedereen, vrijgegeven voor PlayStation 4 en Xbox One. Wolfhunter kwam al op 13 augustus uit op pc en Mac.

Wolfhunter daagt teams uit in twee spannende, door weerwolven geteisterde dungeons –March of Sacrifices en Moon Hunter Keep. Beide dungeons zitten tot de nok gevuld met woeste monsters en bazen en kunnen voltooid worden in Normal, Veteran en Veteran Hard Mode. De Wolfhunter DLC is gratis voor ESO Plus-leden en beschikbaar voor aankoop in de in-game Crown Store.

Update 19 brengt voor alle spelers gratis een reeks verbeteringen en gloednieuwe features, waaronder een nieuwe Battlegrounds map, Alliance War aanpassingen, een nieuwe Skill respec update en verbeteringen van de Weerwolf Skill line.

Voor een compleet overzicht van Update 19 en de nieuwe DLC, check de Wolfhunter & Update 19 Preview op de ESO website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x