Home Gaming The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited reist naar ‘Orsinium’ in November

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited reist naar ‘Orsinium’ in November

by Mark van Truijen

The city of Orsinium is al enige tijd in aanbouw. Deze staat zal het in de toekomst ook nog even helpen maar het moment is nu daar om te helpen in het herbouwen. Vandaag kwamen Bethesda en Zenimax met wat nieuwe details naar buiten.

De Orsinium uitbreiding opent Wrothgar voor je, spelers kunnen nu reizen door de Orc Capital. Er ligt overal wel een verhaal op je te wachten, nieuwe allies om te ontmoeten, en nieuwe vijanden om te verslaan. Ook zijn er dungeons, zo zal je Old Orsinium en Rkindaleft kunnen betreden, zowel alleen als met een groep. Je krijg ook de mogelijkheid om nieuwe gear, styles, en rewards vrij te spelen geïnspireerd op de historie van Wrothgar.

Een nieuwe solo arena challenge genaamd Maelstrom Arena zal ook zijn deuren openen. Negen combat rings zijn beschikbaar verdeeld over twee moeilijkheidsgraden. Mocht je de gauntlet halen dan staat er een mooie prijs op je te wachten.

PC gebruikers met toegang tot de Public Test Server krijgen vandaag al toegang tot Orsinium. De rest op de PC zal even netjes moeten wachten tot 2 november, Xbox One gebruikers mogen de 17e aan de gang. Orsinium is gratis beschikbaar voor ESO Plus leden, de rest kan het aanschaffen voor 3,000 crowns.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x