Home Gaming The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind aangekondigd

The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind aangekondigd

by Sven

Bereid je voor om vanaf 28 maart de provincie Morrowind opnieuw te ontdekken in The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind, de volgende grote uitbreiding voor het populaire strategische kaartspel en de grootste uitbreiding sinds Heroes of Skyrim van vorig jaar. Reis door de onbekende en bizarre landen van Vvardenfell en verzamel meer dan 140 nieuwe kaarten die de essentie van The Elder Scrolls III: Morrowind en diens prequel Elder Scrolls Online volledig vastleggen. Zweer je trouw aan de vijf Great Houses of Morrowind en hun intriges; ontmoet buitenwereldse wezens; en kom oog-in-oog te staan met de levende goden en hun aartsvijand, de machtige Dagoth Ur.

  • Houses of Morrowind kaarten onthuld – Check zeven nieuwe kaarten van de Houses of Morrowind op Bethesda.net en krijg alle details omtrent nieuwe features, vaardigheden en veel meer!

Introductie van Three-Attribute Decks
Pak je wapens ga de strijd aan onder de vlag van de vijf Houses of Morrowind om krachtige, nieuwe three-attribute decks vrij te spelen.

Om een three-attribute deck te maken, moet je simpelweg een van de vele nieuwe three-attribute kaarten aan een nieuw of bestaand deck toevoegen. Ooit een Tazkad van een Sentinel Battlemace willen voorzien? Of wat dacht je ervan om Laaneth te gebruiken om op het juiste moment Allena Benoch op te roepen? Met een three-attribute deck is dat mogelijk. In ruil moeten alle three-attribute decks op zijn minst 75 kaarten bevatten en spelers mogen niet met kaarten spelen van andere attributen.

Om de groei in grootte van de three-attribute decks te verantwoorden, heeft Houses of Morrowind de maximumcapaciteit van alle decks naar 100 kaarten opgekrikt – niet enkel voor three-attribute decks.

Nieuwe Vaardigheden
Beheers een nieuwe set aan sleutelwoorden – een voor elk Huis – dat krachtige nieuwe vaardigheden bevat die staan voor de attributen en eigenschappen van elk Huis.

  • RALLY | House Redoran [STR] [WIL] [END]

Telkens als een Rally-wezen aanvalt, krijgt een willekeurig wezen in je hand +1/+1.

  • BETRAY | House Telvanni [INT] [AGI] [END]

Nadat je deze actie maakt, mag je een wezen opofferen om het opnieuw te spelen. Spelers kunnen ‘betray’ maar een keer per zet uitvoeren.

  • PLOT | House Hlaalu [STR] [WIL] [AGI]

Plot-vaardigheden worden getriggered als je die beurt al een andere kaart speelde. Alle drie de attributen van Hlaalu – Strenght, Willpower en Agility – hebben heel wat goedkope kaarten die je plannen tot vervulling laten komen.

  • EXALT | Tribunal Temple [INT] [WIL] [END]

Exalt geeft wezens een bonus als je er meer magicka voor betaalt. Het betalen van de exalt-kost laat je wezen ‘Exalted’ worden – een belangrijk onderscheid mochten de goden ten tonele verschijnen.

  • FIVE POWER MATTERS | House Dagoth [STR] [INT] [AGI]

House Dagoth hanteert geen traditioneel sleutelwoord. Daarentegen gaat het op zoek naar brute kracht. Dagoth-kaarten belonen je voor het bezitten van wezens met een kracht van 5 of meer.

The Elder Scrolls: Legends – Houses of Morrowind komt op 28 maart uit op pc, mobiele apparaten en tablets. Blijf op de hoogte van meer Houses of Morrowind kaart-onthullingen in de komende dagen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x