Home Gaming The Elder Scrolls: Legends | ‘Chaos Arena’ Special Event is nu Live

The Elder Scrolls: Legends | ‘Chaos Arena’ Special Event is nu Live

by Mark van Truijen

Vandaag is het maandelijkse special event in Elder Scrolls: Legends er terug metChaos Arena. Sheogorath, de legendarische Daedric Prince of Madness uit the Elder Scrolls neemt over en brengt de tijdelijk beschikbare PvP mode terug bij het strategische card game. 
Het maandelijkse Chaos Arena special event is er vandaag terug in The Elder Scrolls: Legends en past de competitieve gameplay aan met één of meerdere speciale scenario’s en reglementen in elke match.
Spelers zullen gaandeweg hun strategie moeten aanpassen en rekening houden met kaarten die van plaats wisselen, verrassingsbonussen en effecten die je kunnen vertragen of verlammen.

Als extra bonus krijgen spelers die inloggen in hun The Elder Scrolls: Legends account gedurende het event een gratis card pack, los van het feit of ze Chaos Arena spelen of niet. Card packs zullen beschikbaar zijn kort na het einde van het event.

Het Chaos Arena special event is nu live en is dat nog tot maandag 23 januari.

Spelers kunnen ook nog steeds de speciale Madhouse Collection verwerven – een bundel met 10 unieke kaarten die je kunt gebruiken in alle game modes. Als je de Madhouse Collection aankoopt, bekom je drie exemplaren van elke kaart en een Arena Ticket waarmee je meteen de Chaos Arena of om het even welke andere Arena Mode in kunt.  Deze kaarten zijn te verkrijgen met in-game gold of via de Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x