Home GamingAndroid The Elder Scrolls: Blades Update 1.5 vanaf nu beschikbaar

The Elder Scrolls: Blades Update 1.5 vanaf nu beschikbaar

by Jos Vis

Update 1.5 is nu beschikbaar voor The Elder Scrolls: Blades en daarmee worden enkele gigantische veranderingen, die vanuit de community zijn aangevraagd, doorgevoerd. De Arena is nu open voor alle spelers en introduceert PvP, guilds en de mogelijkheid om de dorpen van andere spelers te bezoeken om goederen te kopen en verkopen met guild-leden. Ook bevat Update 1.5 een belangrijke aanpassingen van ‘loot’ en hoe spelers die ‘loot’ kunnen verdienen, waaronder de verwijdering van alle Chest timers.

  • Arena mode PvP – Deze mode is meteen beschikbaar voor iedereen. Zodra spelers level 5 bereikt hebben, kunnen ze in Arena mode 1v1 tegen elkaar vechten om loot te winnen of gewoon voor de eer. Elke overwinning in de best-of-three-gevechten helpt spelers stijgen op de in-game leaderboards.
  • Belangrijke Loot-revisie – Update 1.5 verwijdert de Chest timers, één van de meest aangevraagde veranderingen. Alle zeldzaamheidsniveaus van Chests gaan nu onmiddellijk open en spelers hoeven niet langer te wachten om te zien wat erin zit. De update zorgt er ook voor dat vijanden meer loot geven, alsook de toevoeging van een boss fight aan het eind van elke missie dat spelers grotere beloningen oplevert als ze hem kunnen verslaan.
     
  • Richt je Guild op – Als aanvulling op de Arena mode kunnen spelers nu Blades ervaren met vrienden via het gloednieuwe guild-systeem. Richt guilds op om items met guild-leden te ruilen, bezoek hun dorpen en vertegenwoordig ze door jezelf populair te maken in de Arena.naar spelers met een nieuw winterthema voor de dorpen met bijhorende kerstversieringen. Daarbovenop zijn er speciale bundels en kortingen in de store tijdens de maand december.

Voor meer informatie over The Elder Scrolls: Blades, ga naar elderscrolls.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: