Home Gaming The Doomed Isle nu beschikbaar op Steam Early Access

The Doomed Isle nu beschikbaar op Steam Early Access

by Pim, Sel

Word een god, creëer een nieuwe wereld en verdedig je beschaving tegen plunderaars, natuurrampen en mythische monsters in These Doomed Isles, een survival city-builder met roguelike deckbuilding-mechanica, vanaf vandaag beschikbaar op Steam Early Access.

Smeed nieuwe landen, bouw nederzettingen en leid je beschaving naar de overwinning in strategisch run-based gameplay. Stel je kaartendeck samen om krachtige synergieën te ontdekken die je volgelingen overvloedige oogsten kunnen brengen of verwoesting kunnen laten neerdalen op je vijanden.

Speel als 3 machtige goden, elk met hun eigen speelstijl, kaarten, vaardigheden, esthetiek en vijanden om te verslaan, waaronder Cernunnos, de Keltische god van de natuur; Plutus, de Griekse god van rijkdom; en Acan, de Maya-god van wijn. Er zijn plannen om extra speelbare goden te introduceren gedurende Early Access, voorafgaand aan de 1.0 lancering van het spel in 2024.

Gebruik de unieke krachten van elke god en maak gebruik van krachtige kaarten om de gebeden van je volgelingen te beantwoorden en hen te helpen overleven. Bouw huizen voor je volgelingen, bescherm je nederzetting tegen aanvallen en perfectioneer je strategieën over steeds uitdagendere Ascension-niveaus om zegevierend te regeren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d