Home Gaming The DioField Chronicle, vanaf vandaag verkrijgbaar

The DioField Chronicle, vanaf vandaag verkrijgbaar

by Jos Vis

SQUARE ENIX lanceert vandaag de gloednieuwe strategy role-playing game, The DioField Chronicle, voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam. The DioField Chronicle biedt een diepgaand en strategisch “Real-Time Tactical Battle” (RTTB)-systeem, waarin spelers en vijandelijke troepen in realtime bewegen en het tij van de strijd in een oogwenk kan keren. De game verplaatst spelers naar een unieke wereld met een grimmige en meeslepende verhaallijn waarin fantasy, middeleeuwse elementen en moderne invloeden samenkomen.

Bekijk hier de launch trailer van The DioField Chronicle:

Spelers kunnen op alle platformen ook een gratis digitale demo proberen. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo, inclusief vorderingen en levels van personages, overzetten naar de volledige game, zodat ze na aanschaf van de volledige game hun missies met de Blue Foxes naadloos kunnen vervolgen.

The DioField Chronicle is ontwikkeld door een bekwaam en ervaren team, met unieke personageontwerpen van Taiki (Lord of Vermilion III, IV), concept art van Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII) en prachtige orkestmuziek van de wereldberoemde componisten Ramin Djawadi en Brandon Campbell, beroemd van hun muziek voor Game of Thrones. In de volgende video vertellen de componisten over hun bijdrages voor The DioField Chronicle:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: