Home Gaming The Crew start morgen in de tweede open beta

The Crew start morgen in de tweede open beta

by Mark van Truijen

Vanaf 25 november, 9am rijd jij door de eindeloze straten van de Verenigde Staten in de Open Bèta van The Crew. Tot en met 27 november heb jij de tijd om nog een keer de wereld van The Crew te verkennen op je Xbox One en PlayStation®4.

Sinds juli 2014 hebben meer dan één miljoen gamers in de closed bèta’s van The Crew door de immens grote wereld van de Verenigde Staten gereden. Hierdoor heeft het ontwikkelteam de kans gehad aan de slag te gaan met de feedback en de game te tweaken en te perfectioneren. Nu is The Crew voor het eerst beschikbaar voor iedereen op Xbox One en PlayStation 4.

Tijdens de Open Bèta ontdek jij de Verenigde Staten en voltooi je uitdagingen in twee van de vijf beschikbare regio’s, namelijk Midwest en East Coast. The Crew is gevestigd in een enorme, levendige en adembenemende open wereld met gevarieerde en gedetailleerde omgevingen. Deze zit bovendien boordevol activiteiten die je alleen of met vrienden kunt ontdekken, allemaal 100% naadloos. De PvP lobby’s in deze regio’s zijn ook toegankelijk als je jouw competitieve vaardigheden wil tonen. Daarnaast kun je het uiterlijk van je auto volledig aanpassen en kiezen voor een andere spec. Tijdens de Open Bèta zijn namelijk twee van de vijf specs, Street en Dirt, ook al beschikbaar.

De Open Bèta is toegankelijk voor iedereen die lid is van Xbox Live en PlayStation network, hoewel voor sommige online features wel een Xbox Live Gold- of PlayStation Plus-lidmaatschap vereist is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: