Home Gaming The Crew Motorfest staat het volgens berichten toe om voertuigen over te gooien van The Crew 2

The Crew Motorfest staat het volgens berichten toe om voertuigen over te gooien van The Crew 2

by Mark van Truijen

The Crew Motorfest van Ivory Tower verschijnt later dit jaar voor Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC en Xbox One, en is bevestigd om te verschijnen tijdens Ubisoft Forward op 12 juni. Hoewel het zich afspeelt op een nieuwe locatie, namelijk O’ahu in de Hawaïaanse archipel, werd eerder gespeculeerd dat de sequel een DLC zou zijn voor The Crew 2 onder de codenaam “Orlando”.

Toepasselijk genoeg lijkt het erop dat content uit het vorige spel kan worden overgezet wanneer de sequel later dit jaar wordt gelanceerd. Volgens Tom Henderson van Insider Gaming zal Motorfest spelers vragen om voertuigen en accessoires over te zetten vanuit de game uit 2018. Ze kunnen ook helemaal opnieuw beginnen, maar interessant genoeg beweren bronnen dat 80 tot 90 procent van de voertuigen herhalingen zijn van The Crew 2.

Er zouden in totaal 566 voertuigen zijn, die Henderson heeft gezien in beeldmateriaal. Naast auto’s en motorfietsen keren ook boten en vliegtuigen terug. Ubisoft heeft nog niet veel details gegeven over The Crew Motorfest, maar er gaan geruchten dat het intern is uitgesteld. Blijf op de hoogte voor meer updates.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: