Home Gaming The Crew closed beta komt er weer aan

The Crew closed beta komt er weer aan

by Mark van Truijen

De tweede closed console bèta van The Crew gaat van bijna van start. Van 6 tot 10 november scheur jij op je Xbox One en PlayStation 4 door de enorme open wereld van The Crew. Registreer je hier voor een plek op de wachtlijst voor de bèta. Heb je de game gepre-ordered, dan ontvang je gegarandeerd een key voor de bèta.

Tijdens de closed bèta ontdek jij de Verenigde Staten en voltooi je uitdagingen in twee van de vijf beschikbare regio’s, namelijk Midwest en East Coast. The Crew is gevestigd in een enorme, levendige en adembenemende open wereld met gevarieerde en gedetailleerde omgevingen. Deze zit bovendien boordevol activiteiten die je naadloos ontdekt met vrienden of in je eentje.

De PvP lobby’s in Midwest en East Coast zijn ook toegankelijk als je jouw competitieve vaardigheden wil tonen. Bovendien kun je het uiterlijk van je auto volledig aanpassen en kiezen voor een andere spec. Tijdens de closed bèta zijn namelijk twee van de vijf specs, Street en Dirt, ook al beschikbaar.

De closed bèta is toegankelijk voor iedereen die lid is van Xbox Live en PlayStation Network, hoewel voor sommige online features wel een Xbox Live Gold- of PlayStation Plus-lidmaatschap vereist is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 jaren geleden

.

thank you!!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x