Home Gaming The Case of the Golden Idol komt 13 oktober naar pc

The Case of the Golden Idol komt 13 oktober naar pc

by Jos Vis

Na een opvallende verschijning tijdens gamescom 2022 op de Future Games Show, is Playstack verheugd te onthullen dat The Case of the Golden Idol op 13 oktober 2022 zijn weg zal vinden naar pc. Een nieuw soort puzzelspel waarmee spelers detectivewerk op een frisse en niet-lineaire manier is een verrassingshit geweest onder media, spelers en zelfs collega-ontwikkelaars van Lucas Pope (The Return of the Obra Dinn, Papers Please) tot Sean Vanaman (Firewatch) dankzij een opvallende demo die momenteel beschikbaar is op de Steam-pagina van de game!

Om de aankondiging van de releasedatum te vieren, heeft ontwikkelaar Color Gray nu een uitgebreide demo-build op Steam gelanceerd, met een nog nooit eerder gezien raadsel om op te lossen.

The Case of the Golden Idol is een verhalend detectivespel dat zich afspeelt in een alternatief 18e-eeuws Engeland, waar spelers de elf meest vreemde en gruwelijke sterfgevallen van veertig jaar moeten onderzoeken. Iets vreselijks verbindt deze tragedies, waardoor de speler een groter mysterie kan ontrafelen.

Elke zaak wordt gepresenteerd als een momentopname, bevroren in de tijd. Spelers kunnen vrijelijk door deze scènes zoeken op elke gewenste manier om de verdachte, het motief en de chronologie van de gebeurtenissen af ​​te leiden. De theorie van de speler wordt vervolgens in een interactief notitieblok geplaatst, dat op zijn beurt de speler zal informeren of zijn theorie correct is of niet.

Door het vermogen van spelers om kritisch te denken, cruciaal bewijsmateriaal te verzamelen en aanwijzingen te interpreteren die de sleutel tot hun succes zullen zijn, wordt de hersenkrakende gameplay uitgedaagd om de ware aard van het mysterieuze Golden Idol en degenen die het begeren te onthullen. Volg de veertigjarige reis van een vervloekte aristocratische familie terwijl je een web van bedrog en schurkenstaten ontwart in je zoektocht naar de waarheid achter deze duistere samenzwering.

“In een tijd waarin succes op pc steeds meer bepaald lijkt door genre en streamercompatibiliteit, is Playstack op een missie om ook succes te creëren voor ontwikkelaars die trends verstoren, grenzen doorbreken en vooral iets unieks leveren. De zaak van het gouden idool is hier het perfecte voorbeeld van. Het is onverschrokken, ingenieus en mooi. We zijn dol op dit project en verheugen ons in het zien van de overweldigend positieve reacties die het oproept van degenen die het spelen.” – Harvey Elliot, Chief Executive van Playstack.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: