Home Gaming Weird West viert eerste zes maanden met gratis Bounty Hunter Journey op Steam

Weird West viert eerste zes maanden met gratis Bounty Hunter Journey op Steam

by Jos Vis

De ongetemde wildernis van Weird West heeft veel veranderingen ondergaan sinds de release in maart. Ontwikkelaar Wolfeye heeft de afgelopen zes maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling en verbetering van de Weird West-ervaring op basis van feedback van de community.

De opeenvolgende transformatieve updates omvatten verbeterde spelersprogressie met volledig vernieuwde en opnieuw gebalanceerde RPG-systemen en economie, meer diverse secundaire locaties, buit en ontmoetingen, nieuwe gevechtsafstemmingsopties en balancering – inclusief een alternatief richtsysteem en meer niet-dodelijke opties, herwerkte metgezel AI, volledig herziene gebruikersinterface met een nieuwe Posse Reputation-tracker en een geheel nieuwe spelmodus die permadeath, hogere inzetten en grotere gevolgen heeft toegevoegd.

Dit is het ideale moment om de esoterische avonturen van vijf volslagen vreemden in hun meest complete vorm te ontdekken, en om je aan te moedigen dit te doen, opent Wolfeye permanent gratis de Bounty Hunter Journey (de eerste van de vijf reizen van Weird West) op Steam!

En voor degenen die de roep van het rare kunnen voelen en hen dwingen om die volgende stap in het onbekende te zetten, is dit weekend Weird West, de volledige game, ook beschikbaar met 50% korting op Steam, Epic Games Store en GoG. Op Steam kunnen bestanden die zijn gemaakt tijdens het spelen van de gratis Bounty Hunter Journey ook naadloos worden overgedragen naar de volledige game als ze eenmaal zijn gekocht, dus zadel op en bereid je voor op een ritje op de wilde kant.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: