Home Gaming The Callisto Protocol zal in oktober gratis zijn via PS Plus Essential, aldus berichten

The Callisto Protocol zal in oktober gratis zijn via PS Plus Essential, aldus berichten

by Mark van Truijen

Er gaat bijna geen maand voorbij waarin de gratis aanbiedingen van PlayStation Plus niet van tevoren worden gelekt, en inderdaad, op Dealabs heeft seriële leaker billbil-kun de bonen gedeeltelijk gemorst over de gratis spellen die Sony zal aanbieden aan PlayStation Plus-abonnees tijdens de maand oktober.

Volgens de leaker zal The Callisto Protocol, de survival horror-titel van Striking Distance Studios en Krafto, gratis zijn voor PS Plus-abonnees in oktober. Farming Simulator 22 van Giants Software zal een andere gratis aanbieding zijn. Wat het derde gratis spel zal zijn, blijft nog te bezien.

Natuurlijk, dit is de laagste PlayStation Plus-laag, abonnees van PlayStation Plus Extra en PlayStation Premium zullen ook Essential’s gratis aanbiedingen kunnen claimen.

De leaker in kwestie heeft een min of meer vlekkeloze reputatie als het gaat om lekken met betrekking tot PlayStation Plus in het bijzonder, dus het is veilig om aan te nemen dat de twee genoemde spellen inderdaad binnenkort naar PS Plus Extra zullen komen. Sony zal de line-up over een paar dagen officieel aankondigen, dus blijf daarvoor afgestemd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d