Home GamingAndroid THE BOT SQUAD™: PUZZLE BATTLES NU BESCHIKBAAR

THE BOT SQUAD™: PUZZLE BATTLES NU BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

The Bot Squad: Puzzle Battles, een free-to-play strategie-game met klassieke puzzle- en tower defense-gameplay, is nu verkrijgbaar via Apple App Store en Google Play.

Speel zowel defensief als offensief, terwijl je het futuristische Dynamo City helpt door ‘orbs’ te verzamelen en te beschermen. Dit is de primaire krachtbron van de stad. Bescherm de ‘orbs’ en de stad van een rivaliserende robot. The Bot Squad: Puzzle Battles is verkrijgbaar voor tablets en smartphones.

De unieke mogelijkheden van de robots combineer je om de met vallen bezaaide arena’s te overleven tijdens jouw zoektocht naar ‘orbs’. Zet defensieve robots in om de binnenvallende vijandelijke robots af te weren. Met vier verschillende strategische puzzel-modi, 180 levels en dozijnen robots om te managen, moet je jouw acties goed overwegen terwijl The Bot Squad: Puzzle Battles alsmaar moeilijker wordt.

The Bot Squad: Puzzle Battles is ontwikkeld door Ubisoft Shanghai en wordt ondersteund met gratis content-updates, zoals nieuwe levels, robots en spelmodi.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: