Home Gaming The Awesome Adventures of Captain Spirit is nu gratis te downloaden

The Awesome Adventures of Captain Spirit is nu gratis te downloaden

by Sven

SQUARE ENIX® kondigt met veel plezier aan dat THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT™, een gloednieuwe, verhalende ervaringsdemo in de zeer succesvolle, bekroonde LIFE IS STRANGE™-franchise, NU VERKRIJGBAAR is voor de XBOX ONE®, het alles-in-een games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en Windows-pc.

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT is digitaal en helemaal gratis verkrijgbaar voor iedereen. Deze demo is geheel gratis, er zijn geen aanvullende aankopen vereist om van de volledige ervaring te genieten.

Chris is een gewone, 9-jarige jongen die een superheld wil worden. Met behulp van zijn speelgoed en grote verbeeldingskracht, verandert hij een gewone zaterdag in een reeks spannende avonturen. Maar hij is niet helemaal voorbereid op de buitengewone gebeurtenissen die vandaag voor hem in petto hebben…

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT is een op zichzelf staand, origineel verhaal in het LIFE IS STRANGE-universum van ontwikkelaar DONTNOD Entertainment. De demo laat spelers hun eerste stappen zetten in de wereld van LIFE IS STRANGE 2, en is ook verbonden met het gloednieuwe verhaal van dit langverwachte vervolg.

LIFE IS STRANGE 2 verschijnt op 27 september voor de XBOX ONE®, PlayStation®4 en Windows-pc.

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT bevat taal en thema’s voor een volwassen publiek.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x