Home Gaming Team of the Season-campagne vandaag van start in EA SPORTS FC 24

Team of the Season-campagne vandaag van start in EA SPORTS FC 24

by Jos Vis

Vanaf vandaag wordt het waanzinnige voetbalseizoen gevierd in de enorme EA SPORTS FC 24 Team of the Season (TOTS)-campagne. Nu de grootste competities tot een einde komen, zijn de beste spelers van dit seizoen onderweg naar EA SPORTS FC 24 Ultimate Team.

En voor de eerste keer ooit zal EA SPORTS FC 24 TOTS de meest verdienstelijke spelers in het vrouwenvoetbal erkennen, met teamreleases voor de WSL, Frauen-Bundesliga, D1 Arkema, Liga F en NWSL om een eenmalige seizoen in het vrouwenvoetbal af te sluiten.

De Team of the Season-campagne wordt afgetrapt met de Live TOTS-selectie in EA SPORTS FC 24. Het Live TOTS-team bevat dynamische items die worden geüpgraded op basis van teamprestaties in het laatste deel van het seizoen.

Zowel in EA SPORTS FC 24 als EA SPORTS FC Mobile zal TOTS ook een revolutie teweegbrengen in het format door de spelers te selecteren die echt hebben bewezen dat ze de beste ter wereld zijn. De TOTS-campagne van dit jaar zal waarschijnlijker dan ooit zijn, met teams die door EA en de grootste competities ter wereld worden gekozen en ondersteund met data van Opta.

Voor EA SPORTS FC Mobile-spelers wordt Team of the Season op 29 april uitgerold als een in-game evenement, dat begint met de beste voetballers uit de Premier League, gevolgd door LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Serie A en Ligue 1 Uber Eats. Dit gebeurt na een gameplay-update in april die een totaal nieuw speltype ‘Toeschouwer’ bijdraagt aan competities, waarmee spelers 1-tegen-1-competitiewedstrijden in realtime kunnen bekijken en herhalingen kunnen delen. Verdere moeilijkheden in de gameplay van EA SPORTS FC Mobile zijn onder meer versterkte van passes en dribbelreactie, in combinatie met mogelijkere bewegingen van spelers om scoringskansen te optimaliseren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x