Home Gaming Taito EGRET II mini – Limited Blue Edition inclusief 40 games – Reserveringen vandaag geopend

Taito EGRET II mini – Limited Blue Edition inclusief 40 games – Reserveringen vandaag geopend

by Jos Vis

Na de aankondiging van de EGRET II mini in december vorig jaar, trappen Strictly Limited Games en ININ Games het nieuwe jaar graag af met meer nieuws en details over de geweldige versie van de thuisconsole van de legendarische TAITO retro arcadekast. Vanaf vandaag kan er gereserveerd worden voor de EGRET II mini – Limited Blue Edition! Een exclusieve Western-editie, gelimiteerd tot 5.000 stuks wereldwijd, verdeeld over verschillende versies die ook met speciale inhoud komen.

De exclusieve EGRET II mini – Limited Blue Edition

Game-uitgevers Strictly Limited Games en ININ Games zijn trots om de EGRET II mini naar het Westen te brengen als hun eerste hardware-release, waardoor fans een reis kunnen maken door de rijke arcadegeschiedenis van de legendarische videogameontwikkelaar TAITO. De console wordt geleverd met 40 iconische retro-games van verschillende genres en tal van geweldige functies; zoals een 5-inch 4:3 roterend scherm voor horizontale en verticale uitlijning, een verstelbare joystick om van 8 richtingen naar 4 richtingen te schakelen en nog veel meer!

YouTube video

De EGRET II mini – Limited Blue Edition wordt geleverd met blauwe knoppen en joystick met een exclusief kleurenschema, beperkt tot slechts 5.000 eenheden wereldwijd. Prijzen beginnen bij 229,99 $ / 199,99 € (exclusief belasting en verzendkosten). Naast de console zullen er drie exclusieve edities zijn, waaronder geweldige fysieke verzamelobjecten.

EGRET II mini – Limited Blue Edition-bundel: Deze editie bevat de EGRET II mini – Limited Blue Edition, een speciale beker en bekerhouder en een set mini-instructiekaarten voor het echte retro arcade-gevoel. Deze bundel bevat geen van de drie optionele controllers, die afzonderlijk kunnen worden gekocht.

EGRET II mini – Arcade Cabinet Blue Edition: Dit zeer speciale pakket bevat de EGRET II mini – Limited Blue Edition, plus de Paddle en Trackball-uitbreidingsset die wordt geleverd met een controller en 10 extra games op een SD-kaart. Bovendien krijgen retrofans een set mini-instructiekaarten, een speciale TAITO/ZUNTATA-jubileumsoundtrack en een strategieboek.

EGRET II mini – Game Center Blue Edition: de meest uitgebreide editie met alle inhoud van de Arcade Cabinet Blue Edition plus de andere twee beschikbare optionele EGRET II minicontrollers en nog meer geweldige fysieke verzamelobjecten.

Reserveringen zijn nu geopend!

Aangezien de EGRET II mini – Limited Blue Edition slechts in een beperkte hoeveelheid van 5.000 stuks beschikbaar zal zijn, kunnen retrofans nu al hun reservering maken en het recht verkrijgen om een van deze natuurgetrouwe geminiaturiseerde high-end thuisconsoles te bemachtigen zodra pre- bestelling begint. De drie edities zijn vanaf vandaag te reserveren:

Voor de EGRET II mini – Limited Blue Edition-bundel van ININ Games kun je je registreren op de website van hun partner Gamesrocket om de console en ook de drie afzonderlijke, optionele controllers te reserveren: https://gamesrocket.com/

Ga voor de EGRET II mini – Arcade Cabinet Blue Edition en de Game Center Blue Edition met geweldige extra verzamelobjecten naar de homepage van Strictly Limited Games en registreer om te reserveren: https://www.strictlylimitedgames.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x