Home Gaming SWORD ART ONLINE Fractured Daydream: een nieuw avontuur komt dit jaar

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream: een nieuw avontuur komt dit jaar

by Pim, Sel

Bandai Namco Europe kondigt vandaag SWORD ART ONLINE Fractured Daydream aan, het eerste grootschalige multiplayer-gerichte avontuur gebaseerd op de populaire Sword Art Online-serie. De game komt in 2024 uit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en Steam. Je kunt je nu ook inschrijven voor een Closed Beta Test in maart.

In SWORD ART ONLINE Fractured Daydream wordt een nieuw systeem toegepast op de wereld van Alfheim Online, maar door een storing botsen alle werelden en tijdlijnen, waardoor een unieke setting en uitdagende omgeving ontstaat voor Kirito en andere spelers. Vijanden worden bondgenoten, vertrokken personages keren terug en er worden onwaarschijnlijke allianties gevormd om de gevaren in deze onrustige wereld te overleven.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream biedt een origineel verhaal in een All-Star game, gericht op een grootschalige co-op ervaring. Spelers kunnen hun favoriete personages uit de eerste drie seizoenen van de animatieserie en de Sword Art Online-films spelen in een cross-play gevechtsactiegame met spannende boss raids en co-op quests.

Van 11 tot 17 maart wordt er een Closed Beta Test uitgevoerd. Spelers kunnen zich tot 4 maart registreren op de officiële website om hun eerste stappen in SWORD ART ONLINE Fractured Daydream te zetten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x