Home Gaming Surviving the Aftermath vanaf 16 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

Surviving the Aftermath vanaf 16 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

by Jos Vis

Het eind van de wereld staat op het punt te beginnen! Surviving the Aftermath verlaat op 16 november vroegtijdige toegang en verschijnt dan voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game is voorwaarts compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S, wat betekent dat spelers die Surviving the Aftermath aanschaffen voor last-gen-consoles de game later ook op hun nieuwe consoles kunnen spelen. Daarnaast heeft Paradox aangekondigd dat het Outback Radio Pack is toegevoegd aan de Founder’s Edition van Vroegtijdige toegang; iedereen die de Founder’s Edition al heeft aangeschaft krijgt het radiopakket bij de lancering als gratis content-update.

YouTube video

Op dezelfde dag dat Surviving the Aftermath Vroegtijdige toegang verlaat, verschijnt de Endgame-update met een gevarieerde questlijn en late-game colony-features. Spelers kunnen de geheimen achter de Apocalyps ontrafelen en hun kolonie voorbereiden om een volgend doomsday-evenement.

In Paradox’ tweede deel van de Surviving-serie wordt je uitgedaagd een bloeiende kolonie op te bouwen en de beschaving te herstellen in een verwoeste wereld. Verzamel wapens, verstevig je poorten en strijd tegen de gevaren van de Apocalyps – zoals bandieten, natuurrampen en ziektes – terwijl je moeilijke beslissingen moet maken om te zorgen dat je kolonie overleeft. Stuur specialisten buiten de poorten van de kolonie om grondstoffen te verzamelen, maak contact met andere koloniën en bouw buitenposten en meer om de toekomst van de kolonie veilig te stellen. Vergeet ondertussen niet je specialisten uit te rusten met pantsers en wapens om de kolonie te beschermen tegen aanvallen van bandieten en wilde dieren.

“Na 20 grote content-updates die waren gericht op het uitbreiden van de gameplay-mechanics en het voldoen aan verzoeken van spelers, is Surviving the Aftermath geëvolueerd naar een heel andere game dan die twee jaar geleden in Vroegtijdige toegang verscheen,” aldus Lasse Liljedahl, game director van Surviving the Aftermath “Volgens mij heb ik nooit eerder gewerkt aan een game waarbij de community zo’n belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling als bij Aftermath. Werkelijk elke beslissing, verandering en toevoeging die we maakten kwam voort uit feedback van de community – als we ze allemaal in de credits konden plaatsen zouden we dat zeker doen! Ze hadden net zo’n groot aandeel in de ontwikkeling als wij.”

Over Surviving the Aftermath

Overleef in een post-apocalyptische toekomst. De middelen zijn schaars, maar er zijn volop kansen om je te ontwikkelen. Bouw een rampbestendige kolonie, bescherm je kolonisten en herstel de beschaving in een verwoeste wereld. Laat de kolonie achter je en verken de woestenij om grondstoffen te verzamelen, rivaliserende kolonies te ontmoeten en je te verweren tegen bandieten.
 

  • Oost west, thuis best: Bouw en beheer een kolonie voor de overlevenden van een allesvernietigende ramp. Bouw meer dan 61 unieke constructies om grondstoffen te verzamelen, het land te bewerken, de wereld te ontdekken en je kolonie te beschermen.
  • Overleef op aarde: Ontdek een enorme procedureel gegenereerde wereld met zes verschillende leefomgevingen vol grondstoffen, wilde dieren, rivaliserende gemeenschappen en nog veel meer. Elke omgeving heeft verschillende omstandigheden die van invloed zijn op de levensvatbaarheid van je kolonie. Blijf waakzaam, want natuurrampen, gevaarlijke dieren en bandieten stellen je overlevenden voortdurend op de proef.
  • Overleven is mijn specialiteit: Huur meer dan 80 unieke specialisten in, elk met hun eigen vaardigheden en motivaties. Ze helpen je met het beheren van de grondstoffen en de productie van je kolonie. Stuur ze door de Poort voor wetenschappelijke missies, zoektochten en gevechten tegen bandieten.
  • Verwacht het onverwachte: Tijdens de wederopbouw moet je morele keuzes maken. Je hebt niet alles in de hand in je kolonie, maar hoe je reageert op situaties en gebeurtenissen bepaalt het karakter van je nieuwe beschaving.
  • Reputatiebeheer: Elke beslissing kan ernstige gevolgen hebben voor de overlevingskansen van je kolonie. Je reputatie bij andere gemeenschappen is van invloed op je mogelijkheden om te handelen en je relatie met hun leiders. Kolonisten hebben hun eigen mening en zullen reageren op je keuzes.
  • Verdedig de Poort: Versterk je Poort en bescherm je kolonie tegen aanvallen van dieren en gevaarlijke bandieten. Vijanden die door de Poort breken, richten verwoestingen aan binnen je kolonie. Neem de leiding over je specialisten en jaag de indringers weg.

Surviving the Aftermath debuteerde in Vroegtijdige toegang tijdens PDX CON in oktober 2019, en verscheen oktober 2020 in Vroegtijdige toegang op Steam. Tijdens de Vroegtijdige toegang-periode hebben Iceflake en Paradox de feedback van spelers verwerkt in 20 grote content-updates. Deze updates zorgden voor uitbreiding van de Map- en Colony-systemen, verbeterden de gevechten, en voegden endgame-content toe die licht werpt op de oorsprong van de Apocalyps. Bekijk de roadmap van de game om te zien welke content sinds de Vroegtijdige toegang-lancering aan Surviving the Aftermath is toegevoegd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x