That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

Surviving Mars: Green Planet en Project Laika nu beschikbaar

Paradox Interactive en Haemimont Games hebben vandaag Surviving Mars aangekondigd: Green Planet en Project Laika zijn nu beschikbaar op pc, Mac, Linux, Xbox One en PlayStation 4. Om de lancering van Green Planet te vieren, kunnen alle eigenaren van Surviving Mars de gratis Armstrong-update downloaden, die landschapswerktuigen, nieuwe speciale projecten, extra gebouwen, een vernieuwde Research UI en nog veel meer toevoegt aan het overlevingsmanagementspel.

Koop Surviving Mars: Green Planet en Project Laika on the Paradox Store.

Surviving Mars: Green Planet is de tweede grote uitbreiding voor Surviving Mars, waardoor spelers de kracht hebben om de rode planeet groen te maken en de koepels te openen met de introductie van Terraforming-parameters. Deze Terraforming-parameters voegen nieuwe lagen van strategische diepte toe aan Overlevende Mars en worden beïnvloed door nieuwe gebouwen in terravorm, die speciale projecten voltooien en vegetatie zaaien over het oppervlak van de planeet in de hoop Mars in staat te stellen het menselijk leven te ondersteunen. Bovendien is Mars huisdiervriendelijk geworden met het Project Laika-dierenpakket dat een verscheidenheid aan huisdieren en vee naar de buitenaardse wereld brengt – maar houd deze dieren in de gaten, want sommige van de metgezellen van je kolonisten zullen je misschien verrassen.

De Surviving Mars-seizoenspas omvat de Green Planet-uitbreiding en het dierenpakket van Project Laika. De Armstrong-update is gratis voor alle spelers die Surviving Mars bezitten. Ga voor meer informatie over Surviving Mars hier naar nieuw nieuws en community-activiteiten: www.survivingmars.com.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE