Home Gaming Supergirl LEGO Minifiguur vanaf september toegevoegd aan LEGO Dimensions Starter Pack

Supergirl LEGO Minifiguur vanaf september toegevoegd aan LEGO Dimensions Starter Pack

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag op Gamescom onthuld dat de LEGODimensions Starter Pack voor het Sony PlayStation®4 computer entertainment systeem een exclusieve DC Comics Supergirl LEGO minifiguur bevat als bonus. Deze LEGO minifiguur is vanaf september voor een bepaalde periode toegevoegd. Het bijzondere Supergirl LEGO minifiguur heeft vele speciale in-game vaardigheden die helpen bij het oplossen van puzzels en het strijden tegen vijanden, zoals Super Strength, Flying, X-Ray Vision en Beam Attacks, waarmee zij warmtestralen uit haar ogen kan schieten. Bovendien kan zij zich transformeren tot Supergirl Girl Red Lantern met extra vaardigheden, zoals het afvuren van krachtige Red Lantern energieballen en -stralen uit de Red Lantern Ring en het maken van Red Lantern energie constructies.

De LEGO Dimensions PS4TM Starter Pack bevat de videogame, stenen om de LEGO Gateway te bouwen, vier LEGO minifiguren: Batman, Gandalf, Wyldstyle en de exclusieve Supergirl, plus de LEGO Batmobile en de revolutionaire LEGO Toy Pad. Met de Toy Pad kunnen spelers speciale LEGO minifiguren en objecten in de game plaatsen en directe in-game actie ervaren door het fysieke speelgoed te bewegen.

In de toekomst wordt Supergirl beschikbaar als een “Hire-a-Hero,” een functie in LEGODimensions waarmee spelers personages kunnen uitproberen door studs te gebruiken die in de game verzameld zijn. Spelers kunnen een hologram minifiguur selecteren dichtbij bepaalde hint stones om personages vrij te spelen voor een bepaalde periode. Hiermee kunnen spelers de speciale vaardigheden van deze personages uittesten en zo problemen en puzzels oplossen.

LEGO Dimensions is ontwikkeld door TT Games en wordt uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x