Home TVSeries Supergirl en Constantine naar Arrowverse?

Supergirl en Constantine naar Arrowverse?

by Mark van Truijen

Gaan Supergirl en Constantine zich vanaf nu settelen in het prachtige Arrowverse? Als het aan Marc Guggenheim ligt is dit zeker een mogelijkheid.

Supergirl
Marc Guggenheim (de regisseur van Arrow) heeft een paar dagen geleden in een interview gezegd dat de kans dat Supergirl een crossover gaat maken met The Flash (2015) vrij groot is, niet kort daarna kwamen er een paar foto’s naar buiten waarin we Supergirl en The Flash samen in een foto zien, waardoor het er allemaal nog waarschijnlijker uitziet dat we een nieuwe held mogen verwelkomen in het al zo mooie roster van het Arrowverse.
Wanneer we Supergirl gaan zien is nog niet bekend, maar met The Flash seizoen 2 al in volle gang en de serie Legends of Tomorrow die er aan zit te komen, is de kans groot dat we dit pas ergens in seizoen 3 gaan zien.

Constantine
Alhoewel Constantine (Matt Ryan) een geweldige show had, die jammer genoeg gecanceld is, en Constantine als peronage dit seizoen in Arrow al een keer is voorgekomen hebben we naar mijn mening nog te weinig gezien van deze Britse badass die met zijn magie demonen bestrijdt terwijl er lekker sarcastische opmerkingen worden gemaakt.
Gelukkig voor mij, en velen andere met mij is er nu een rumor dat Constantine een personage gaat worden in het volgende seizoen van Legends of Tomorrow. Alhoewel het nu misschien nog te vroeg is om daar specifieke informatie over te geven, vooral het feit dat het eerste seizoen nog niet op tv is, is de kans dat Constatine terug gaat komen vrij groot. Dit vooral omdat acteur Matt Ryan heeft gezegd dat hij zeker geïnteresseerd is om Constantine te blijven spelen.

Op 2 december krijgen we ook een Arrow en Flash crossover die Legends of Tomorrow gaat opzetten met onder andere Vandal Savage en Hawkman! Dat moet je ook zeker gaan checken dus!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x