Home Gaming Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening worden in 2019 uitgebracht

Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening worden in 2019 uitgebracht

by Pim, Sel

Nintendo heeft in een nieuwe Nintendo Direct-video aangekondigd datSuper Mario Maker 2, een vervolg op de baanbrekende eerste game, en een stijlvolle heruitgave van The Legend of Zelda: Link’s Awakening dit jaar worden uitgebracht voor de Nintendo Switch. De video toonde ook beelden van ASTRAL CHAIN, een nieuwe actiegame van PlatinumGames die exclusief voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht. Naast dat er andere geprezen titels voor de Nintendo Switch werden geïntroduceerd, zoalsHellblade: Senua’s Sacrifice and Bloodstained: Ritual of the Night, gaf de video ook meer informatie over Nintendo-games die binnenkort worden uitgebracht, zoals Fire Emblem: Three HousesYoshi’s Crafted WorldDAEMON X MACHINAMARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, en vele andere. Ook BOXBOY! + BOXGIRL !, de volgende game in de populaire puzzel-platformgameserie, zal later verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Bovendien hebben Nintendo Switch-bezitters vanaf vandaag toegang tot de online-puzzelchaos voor 99 spelers, TETRIS® 99, de klassieke RPG FINAL FANTASY IX van SQUARE ENIX, nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker en gratis demo’s voor games die binnenkort worden verwacht. Ga naar https://www.nintendo.nl/nintendodirect om de Nintendo Direct-video opnieuw te bekijken. Hieronder vind je enkele hoogtepunten uit de video: 

 • Super Mario Maker 2: In deze nieuwe game kunnen spelers de Super Mario-levels van hun dromen bouwen en hebben ze toegang tot nog meer tools, voorwerpen en functies dan voorheen. Super Mario Maker 2 wordt in juni exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht.
 • The Legend of Zelda: Link’s Awakening: Een van de populairste games in deLegend of Zelda-serie, die oorspronkelijk meer dan 25 jaar geleden werd uitgebracht voor de Game Boy, komt terug. In deze moderne versie reizen spelers naar het mysterieuze eiland Koholint om Link te helpen op een gevaarlijk avontuur. The Legend of Zelda: Link’s Awakening wordt in 2019 exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • ASTRAL CHAIN: ASTRAL CHAIN is een nieuwe actiegame van PlatinumGames. De game is geregisseerd door Takahisa Taura, die bekendstaat om zijn werk als game-ontwerper van NieR:Automata, en staat onder supervisie van Hideki Kamiya, de maker van de Bayonetta-serie. Spelers maken deel uit van een speciale politie-eenheid in een multiculturele futuristische stad en moeten samenwerken met een speciaal wapen, de Legion, terwijl ze vechten en de wereld ontdekken. In de toekomst kun je meer informatie verwachten. ASTRAL CHAIN wordt op 30 augustus exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht.
 • Fire Emblem: Three Houses: De Black Eagles. De Blue Lions. De Golden Deer. Drie huizen die onderdeel uitmaken van de Officer’s Academy, een elite-academie waar studenten magie, wapens en speciale vaardigheden leren gebruiken. Als leermeester moet de speler een van deze huizen kiezen om de studenten van dat huis te leiden in grid-based gevechten op leven en dood. Elk huis herbergt vele studenten die je kunt ontmoeten en trainen en elke student heeft een eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Ook is er veel interactie tussen de studenten. Hierdoor wordt hun onderlinge band sterker en kunnen ze elkaar op het slagveld beter ondersteunen. Fire Emblem: Three Houses en de Fire Emblem: Three Houses Limited Edition worden beide op 26 juli exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • BOXBOY! + BOXGIRL!: Welkom terug, BOXBOY! De populaire puzzelserie is terug met een gloednieuwe game voor de Nintendo Switch. Naast de 270 levels is er een nieuwe coöpstand, waarin twee spelers als team kunnen samenwerken om puzzels op te lossen. Als kers op de taart kunnen spelers die de game hebben uitgespeeld, een nieuw avontuur beleven met Qudy in de hoofdrol. BOXBOY! + BOXGIRL! is vanaf 26 april verkrijgbaar in de Nintendo eShop.
 • TETRIS 99: De iconische puzzelgame TETRIS is terug, maar met een online-ervaring als geen ander. In deze nieuwe game binnen de legendarische puzzelfranchise nemen 99 spelers het tegen elkaar op totdat er één speler over is. De game is vanaf vandaag gratis te downloaden* en te spelen voor Nintendo Switch Online-leden en is exclusief voor de Nintendo Switch. Binnenkort komen er ook online-events waarin spelers de strijd met elkaar kunnen aangaan.
 • Bloodstained: Ritual of the Night: De zijwaartsscrollende actie van weleer komt opnieuw tot leven in Bloodstained: Ritual of the Night. Speel als Miriam, die de vloek van de Alchemist bij zich draagt, steel de vaardigheden van vijanden, stuur de zwaartekracht en raas pijlsnel door het grote griezelkasteel. Hier zijn de wetten van de natuurkunde en 2D-sidescrollers niet van toepassing. Bloodstained: Ritual of the Night komt deze zomer uit de schaduw tevoorschijn voor de Nintendo Switch.
 • Mortal Kombat 11: Veteranen en nieuwe personages nemen de handschoen op in Mortal Kombat 11, dat op 23 april wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Yoshi’s Crafted World: Voordat Yoshi’s Crafted World op 29 maart wordt uitgebracht, kunnen Nintendo Switch-bezitters vanaf vandaag een gratis demo van de kleurrijke game downloaden in de Nintendo eShop. In Yoshi’s Crafted Worldkunnen spelers de voorzijde en de keerzijde van levels ontdekken, terwijl ze wilde wateren trotseren, in auto’s op zonne-energie racen, door de lucht razen in een vliegtuig en allerlei andere verrassingen voorgeschoteld krijgen. Spelers kunnen munten verzamelen in de met geheimen gevulde levels en daarmee 180 verschillende kostuums vrijspelen die Yoshi kan dragen.
 • Update en DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker: Raad eens wie er niet klein te krijgen is? Als spelers de gratis nieuwe update voor de Nintendo Switch-versie van Captain Toad: Treasure Tracker downloaden die vanaf vandaag beschikbaar is, kunnen ze alle levels in de game met z’n tweeën spelen. De tweede speler bestuurt dan een tweede Toad. Op 14 maart wordt er nieuwe betaalde DLC uitgebracht, waarin achttien nieuwe uitdagingen, vijf nieuwe levels en nieuwe glimmende kronen aan de game worden toegevoegd. Vanaf vandaag is de DLC Captain Toad: Treasure Tracker – Speciaal boek alvast te bestellen in de Nintendo eShop en spelers die dat doen, krijgen al eerder toegang tot een van de levels. De andere levels zijn vanaf 14 maart te spelen.
 • Super Smash Bros. Ultimate-update: De snelstverkopende game voor een Nintendo-thuissysteem ooit komt dit voorjaar volledig tot bloei met update versie 3.0. Joker uit Persona 5 mengt zich voor eind april in de strijd als speelbare vechter. Zoals in december aangekondigd, is Joker de eerste vechter van de Fighters Pass die zich bij de enorme cast van de game voegt. Spelers die toegang willen krijgen tot vijf nieuwe DLC-vechters, extra levels en muzieknummers die allemaal in de toekomst worden uitgebracht, kunnen de Fighters Pass van Super Smash Bros. Ultimate kopen door naar https://www.smashbros.com te gaan. In de toekomst wordt er meer informatie onthuld over update 3.0 en de Fighters Pass-content. Bovendien worden er in 2019 nieuwe amiibo uitgebracht, zoals Snake, Simon, Squirtle, Pokémon Trainer en Ivysaur.
 • Hellblade: Senua’s Sacrifice: Deze game, die meermaals in de prijzen is gevallen, komt naar de Nintendo Switch. Hellblade: Senua’s Sacrifice is gemaakt in samenwerking met neurowetenschappers en mensen die een psychose hebben meegemaakt en sleurt spelers diep in de geest van een Keltische krijger die vecht voor de ziel van haar overleden geliefde. Hellblade: Senua’s Sacrifice wordt dit voorjaar uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • DAEMON X MACHINA: Vanaf vandaag kunnen aspirant-mechpiloten naar de Nintendo eShop op de Nintendo Switch gaan om een gratis demo van DAEMON X MACHINA te downloaden, “Prototype Missions” genaamd. Deze demo is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. In de demo kunnen spelers vier verschillende missies spelen terwijl ze de besturing en de aanpassingsmogelijkheden van de game leren kennen. Sommige spelers die de demo hebben gespeeld, ontvangen achteraf een e-mail met een link naar een online- enquête. Met die enquête kunnen ze vervolgens feedback sturen aan producer Kenichiro Tsukuda en de ontwikkelaars. De release van DAEMON X MACHINA op de Nintendo Switch staat gepland voor deze zomer.
 • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order: Voor de eerste keer in tien jaar keert de MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie terug met een actiegame voor vier spelers en een origineel verhaal… exclusief voor de Nintendo Switch! Stel je dreamteam samen en kies daarbij uit vele superhelden, waaronder de ultieme kosmische beschermer, Captain Marvel. Spelers kunnen de wereld samen met maximaal vier spelers** op tv, lokaal of online, redden.
 • De speciale Heroic Camera geeft spelers de kans om de actie van dichtbij te beleven. Als personages in level stijgen, leren ze nieuwe vaardigheden die ze direct kunnen gebruiken. Ook kunnen ze bijzonder sterke Alliance Extreme-aanvallen uitvoeren. MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order wordt deze zomer uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition: Klaar voor een avontuur vol memorabele personages, een meeslepend verhaal en klassieke RPG-gameplay? Deze verbeterde versie van de veelgeprezen game bevat dezelfde rijke content als het origineel, maar bevat meer verhalen over personages, de optie om gevechten versneld af te spelen, orkestbegeleiding tijdens gevechten en ontdekkingstochten en de mogelijkheid om tussen HD- en 16-bit-visuals te wisselen. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Editionwordt deze herfst uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • DRAGON QUEST BUILDERS 2: Deze game combineert RPG-gameplay met crafting-elementen. Spelers moeten materialen verzamelen om wapens, gebouwen en zelfs hele dorpen te bouwen. Met de hulp van de mysterieuze Malroth en andere dorpelingen ontdekken spelers grote eilanden, voltooien ze quests en vechten ze tegen monsters en eindbazen. Degenen die DRAGON QUEST BUILDERS op hun Nintendo Switch-systeem hebben, kunnen de Legendary Builder’s-outfit en de troon van de Dragonlord bouwen. DRAGON QUEST BUILDERS 2 wordt op 12 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • ONINAKI: Om de principes van reïncarnatie in stand te houden moeten spelers reizen tussen de wereld van de levenden en het hiernamaals om te voorkomen dat verloren zielen in monsters veranderen. Zielen die je hebt gered, kunnen tijdens gevechten je lichaam binnendringen en je zo kracht en nieuwe vaardigheden geven. ONINAKI wordt deze zomer uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Nieuwe Star Fox-missies in Starlink: Battle for Atlas: Met de update voor Starlink: Battle for Atlas die in april wordt uitgebracht, worden nieuwe Star Fox-missies toegevoegd aan de Nintendo Switch-versie van de game. Speel als Peppy, Falco en Slippy en vecht in een reeks uitdagende missies tegen Andrew, Pigma en Leon, de luitenanten van Star Wolf. Ook worden met de update nieuwe starship-races, faction-missies en meer toegevoegd! De voorjaarsupdate van Starlink: Battle for Atlas wordt in april uitgebracht op de Nintendo Switch.
 • Disney TSUM TSUM FESTIVAL: De schattige Tsum Tsum van Disney komen naar de Nintendo Switch in een nieuwe game! In Disney TSUM TSUM FESTIVAL moeten spelers overeenkomende Tsum Tsum bij elkaar zoeken om een zo hoog mogelijke score te behalen. Tot wel vier spelers** kunnen het tegen elkaar opnemen of samenwerken in lokale of online* spelstanden. Disney TSUM TSUM FESTIVALwordt in 2019 uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Rune Factory 4 Special en Rune Factory 5: De klassieke RPG Rune Factory 4 wordt geremasterd voor de Nintendo Switch. Bezoek de dorpelingen, kweek groenten en fruit op de boerderij, sla vis aan de haak, voed monsters op en gebruik wapens en magie in deze nieuwe versie van de game. Rune Factory 4 Special zal later dit jaar rijp zijn om te spelen op de Nintendo Switch en het onlangs aangekondigde Rune Factory 5 wordt later uitgebracht.
 • DELTARUNE: De volgende game van de maker van Undertale komt naar de Nintendo Switch. Spelers kunnen DELTARUNE Chapter 1 vanaf 28 februari gratis downloaden in de Nintendo eShop.
 • FINAL FANTASY VII: Keer terug naar Midgar in een van de meest iconische RPG’s ooit wanneer FINAL FANTASY VII op 26 maart wordt uitgebracht op de Nintendo Switch.
 • FINAL FANTASY IX: Nieuwe spelers hebben de kans om net als de rest van de wereld verliefd te worden op Vivi. De populaire RPG FINAL FANTASY IX is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.
 • Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!: KWEH! Op 20 maart arriveert de nieuwste game in de Chocobo’s Mystery Dungeon-serie op de Nintendo Switch.
 • Dead by Daylight: Dead by Daylight is een asymmetrische horrorgame voor meerdere spelers waarin één speler de rol van barbaarse Killer op zich neemt en de andere vier spelers moeten zien te ontsnappen aan de Killer. De Nintendo Switch-versie bevat talloze maps, personages, cosmetics en een diepgaand progressiesysteem. Dead by Daylight bezorgt je vanaf dit najaar de rillingen op de Nintendo Switch.
 • Assassin’s Creed III Remastered: Voor de eerste keer ooit kunnen spelers Assassin’s Creed III op de Nintendo Switch spelen. De gameplay is verbeterd en er zijn speciale functies, zoals bewegings- en touchbesturing. Alle oorspronkelijke DLC en de game Assassin’s Creed Liberation Remastered zijn inbegrepen wanneer Assassin’s Creed III Remastered op 21 mei wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Unravel Two: Bestuur twee schattige personages die gemaakt zijn van garen en overwin allerlei uitdagingen in Unravel Two. Speel als beide personages in de singleplayerstand of werk samen met een vriend in de locale coöpstand. Unravel Two is vanaf 22 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
 • GRID Autosport: GRID Autosport komt plankgas naar de Nintendo Switch en wordt volgetankt met een mix van absurde snelheden, realistische besturing en een moeilijkheidsgraad die zich aan de rijvaardigheid van spelers aanpast. Spelers zullen zich topcoureurs voelen als ze over de finish blazen in ‘s werelds spannendste races uit de motorsport, van het prestigieuze circuit Spa-Francorchamps tot de nauwe straten van Barcelona. Alle DLC is inbegrepen in deze versie van de game, met 100 auto’s, 100 circuits en een paar toffe extra’s, zoals bewegingsbesturing en aanpasbare besturing. GRID Autosport wordt deze zomer uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Video’s:Nintendo Direct – 13.02.2019 –   https://youtu.be/sKA_X-LukQk

Super Mario Maker 2 – Announcement trailer (Nintendo Switch) –  https://youtu.be/1pAEgxT-e2Q

ASTRAL CHAIN – Announcement trailer (Nintendo Switch)– https://youtu.be/oxW4YzK4DYQ

The Legend of Zelda: Link’s Awakening – Announcement trailer (Nintendo Switch) –  https://youtu.be/koMFkcL51PA  

Super Smash Bros. Ultimate – The ULTIMATE spring update (Nintendo Switch) –   https://youtu.be/B5uXqsUS3lU

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: