Home Gaming Summoners Fate wint kwalificatiewedstrijd voor Nordic Game Discovery Contest en doet dit weekend mee aan PAX10

Summoners Fate wint kwalificatiewedstrijd voor Nordic Game Discovery Contest en doet dit weekend mee aan PAX10

by Jos Vis

Summoners Fate is een turn-based tactiek- en deckbuilding-spel dat je uitdaagt om je favoriete fantasiepersonages op nieuwe manieren te besturen. Slinger een eekhoorn naar een ork en verander hem in een leger van supermenselijke hulk-eekhoorns. Schiet een vuurbal en schiet de Liche King in het wachtende slagzwaard van je Barbaar. Bevrijd een gekooide beer en hoop dat hij je leuk vindt.

YouTube video

Verken een open wereld vol toevallige ontmoetingen waar een worp van de dobbelstenen je lot kan veranderen. Rekruteer onderweg nieuwe personages en kies kaarten om je team op te bouwen. Beheers creatieve strategieën om de meest bevredigende overwinningen te behalen. Versla machtige eindbazen in steeds veranderende avonturen en vervul de kosmische profetie. Je verstand en verwondering zijn je wapens als je het Summoners Fate leidt.

“De NGDC is zo’n onschatbare ervaring voor ons omdat het een kans is voor de hele wereld om te zien wie we zijn als ontwikkelaars, de ambitie van onze visie en de oprechtheid van onze toewijding om spelers de beste ervaring te bieden.” ~Ross Przybylski, oprichter en gameontwikkelaar, D20Studios

Summoners Fate bevat veel geweldige functies:

  • Top-Down Perspective – De wereld is een tot leven gebracht bordspel. Je team kijkt naar je op om ze te bevelen. Het is maar goed dat ze dubbel gebroken nek hebben.
  • Altijd veranderend avontuur – Verken elke keer dat je speelt een unieke open wereld vol ontmoetingen waar een worp van de dobbelstenen je lot kan veranderen. Beheer uw middelen zorgvuldig om te overleven.
  • Toegankelijke strategische diepte – Voer bevredigende combo’s uit met intuïtieve bedieningselementen. Je positie, je gezicht en je omgeving zijn belangrijk op manieren die nog nooit eerder zijn vertoond in een tactische RPG.
  • Creatief Deck Building – Construeer decks met meer dan 400 verschillende kaarten, inclusief 200 speelbare karakters. Kies bekende favorieten of originelen zoals steampunk tijdreizende ratten!
  • Cross-Platform Multiplayer -Oppakken en spelen vanaf elke locatie met platformonafhankelijke ondersteuning op pc, Mac, Android en iOS in realtime, asynchrone en offline multiplayer-modi.
  • Community Driven Design – We luisteren en brengen je geweldige ideeën zoals super slap treants tot leven. Chat rechtstreeks met maker Ross Przybylski op Discord en Twitch.

Tijdens het PAX West-evenement van 3 tot 6 september in Seattle, Washington in het Washington State Convention Center, zal Summoners Fate een stand hebben in de door PAX10 samengestelde indiegameruimte voor iedereen die meer wil weten over de game. Op zaterdag om 19:00 uur staat Summoners Fate op het tweede PAX10-paneel in Horse Theatre, en die sessie bevat ook: Republic of Jungle, Human Apocalypse en This Means Warp.

“Als zowel de oprichter van het bedrijf als de maker van games, kijk ik ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten, zodat ik je kan laten zien hoeveel passie er in dit project is gestoken. Ik heb een uniek verhaal om te delen over hoe onze game is geëvolueerd door community-gedreven ontwikkeling, en hoe we het genre op een significante manier veranderen door ons te concentreren op de intrinsieke, creatieve elementen van gameplay die onze verbeeldingskracht nieuw leven inblazen en echte tevredenheid produceren . Plan een vergadering en merk dat je heerlijk naar de lucht kijkt terwijl je nadenkt over de mysterieuze krachten die ons lot bepalen”, zegt Ross Przybylski, oprichter en gameontwikkelaar, D20Studios.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x