Home Gaming Sucker for Love: Date to Die For brengt vandaag de dag een griezelige romantiek

Sucker for Love: Date to Die For brengt vandaag de dag een griezelige romantiek

by Jos Vis

De op anime geïnspireerde visuele roman Sucker for Love: Date to Die For, ontwikkeld door Akabaka en uitgegeven door de horrormeesters van DreadXP, wordt vandaag gelanceerd op Steam. Sucker for Love: Date to Die For, een vervolg op de cultfavoriete datingsim, versterkt de beelden met knallende handgetekende kunst en omgevingen die rechtstreeks uit een nachtmerrieachtig avontuur komen, een met gedenkwaardige personages die niet allemaal te vrezen zijn.

Sucker for Love: Date to Die For is een visueel avontuur met een fris speelbaar personage, monsterlijke liefdesbelangen om voor te vallen, occulte rituelen om op te roepen en te overleven, en heel veel verdriet. Verken de 360 graden handgetekende omgeving in een first-person avonturenstijl en vind de volgende stap in je zoektocht om aan de vervloekte plek te ontsnappen. Dit is een liefdesbrief aan de Lovecraftiaanse horror die zich richt op het vaak verwaarloosde aspect van verhalen in het genre: de gekken en monsters onder de ban van de goden, in plaats van de eldritchgoden zelf.

Sucker for Love: Date to Die For ondermijnt de typische visuele roman-datingstijlen door Stardust in de schijnwerpers te zetten, een aseksuele BIPOC-vrouw die zichzelf eerder als de achtervolgde dan als de achtervolger beschouwt. Nadat ze mysterieuze verdwijningen in haar geboorteplaats Sacramen-Cho heeft onderzocht, wordt ze ontvoerd en diep opgesloten in de verontrustende labyrintische bossen, alleen uitgerust met een kopie van het spreukenboek van de sekte. Ze ziet de instructies voor het oproepen van The Black Goat of the Woods, Rhok’zan, een ritueel dat de gebeurtenissen van een ander soort datingroman in gang zet. Zal Stardust ontsnappen aan de sekteleden die haar op de hielen zitten? Zal ze daarbij liefde vinden? Het is aan jou om erachter te komen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x